Szacuny
11
Napisanych postów
1189
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14263
Phiii nie wiem niby czemu...
Ja niedlugo wrzuce fotki z obecnej redukcji gdzie jechalem tylko na owsiance z woda z wegli i troszke kaszy jeczmiennej perlowej i gryczanej czasem .A z bialka tylko wlasnie na piersiach z kurczaka i jajkach (bialkach).I porownacie sobie z poparzednie redukcja gdzie jadlem wlasnie duzo twarogow itp bo moja wiedza jeszcze wtedy byla slaba.Roznica jest...
Szacuny
139
Napisanych postów
18684
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
117415
witam
rafał mam pytanie, wiesz ze musisz sie odwodnic na jakis termin, do zawodów,
jaki stosujesz konkretnie cykl, jakich srodków uzywasz wspomagających odwadnianie? jak kontrolujesz ilosc pitej wody, masz na to jakies limity?
i ile czasu Ci zajmuje to odwadnianie. masz na to jakąś rozpiskę?
pozdrawiam
Szacuny
19
Napisanych postów
3246
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14357
Tak patrze co wypisujecie i ....
Rafal pewnie jestes w tej dziedzinie autorytetem i nie neguje Twojej opini- zeby bylo jasne
Zmierzam do tego ze to zalezy od organizmu i ujemnego bilansu-oczywiscie. Kazdy jest inny, 3 lata temu zszedlem do ponizej 8%bf(aparat po 10 razie mierzenia nic nie wykazal), z diety wyrzucilem calkowicie tluszcze i cukry proste. Dieta opierala sie glownie na weglach zlozonych, twarogach, jajach, piersiach. Z tego 2 posilki zastepowalem gainerem a na noc bialko i to wszystko na mleku....
Szacuny
11
Napisanych postów
1189
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14263
No to pokaz te swoje 8% fatu to ocenimy...
A maszynami niektorymi nie ma co sie sugerowac bo ja na jednej mam teraz poniez 4 % fatu wiec wiesz... maszyny nie wszystkie sie nadaja.
Zreszta odstawil bys te zdedne gowna i byc mial lepsza redukcje jeszcze niz miales,proste..