Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

~~KAIZENteam~~pytania do nas!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 321128

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1234 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 13825
pytanko czy podczas cwiczenia prostownikow grzbietu nalezy uzywac pasu ?????????? moze glupie pytanie ale zdrowie to podstawa lepiej zostac wysmiany niz złapac kontuzje :)

za Ruch za HKS pojdziemy az po życia kRes :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1560 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6223
Nie wiem dlaczego uwazasz ze to glupie pytanie
Osobiscie pasa uzywam przy wiekszych cieżarach. Ale stosowanie go od początku serii tez jest ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 3579 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 43326
A ja slyszalem ze pasa nalezy uzywac tylko przy ciezkich przysiadach, martwych, wioslowaniach, poniewaz oslabia on wlasnie protsowniki i miesnie brzucha, ktore w wiekszosci cwiczen dzialaja jako stabilizatory i potem moga byc problemy. Sam uzywam pasa tylko do marwtych ciagow i to rzadko. Co o tym sądzisz??

Zmieniony przez - Paszczak w dniu 2006-09-06 14:25:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1669 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 52415
a co wazniejsze
zdrowie czy miesnie??

"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 11895 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 164753
mięśnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1669 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 52415
tez tak mysle

"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 3579 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 43326
No wlasnie, chodzi mi o zdorwie. No bo zobaczcie, robiac np przysiady ciagle uzywajac pasa kiedys nadejdzie taki dzien ze np zapomnimy pasa albo nam ukradna itp itd. No wiec robimy owe przysiady bez pasa, i co?? I bardzo latwo o kontuzje, poniewaz nasze miesnie nie sa przyzwyczajone do samodzielnej pracy bo zawsze uzywalismy pasa. Ale moge sie mylic wiec mnie poprawcie jak cos

Zmieniony przez - Paszczak w dniu 2006-09-06 17:54:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 11895 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 164753
ja robie mc z ciężarem jak na mnie dużym ~140 kg i nigdy nie daje pasa w przysiadach tak samo
sorki Rafał za dyskusje w tym temacie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mam takie samo zdanie jak ty

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 650 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 13440
martwy Ciąg 140 kg - widac po posturze i bez pasa?? Zobaczysz za jakis czas jak to zacznie wychodzic a w tym wieku szczegolnie, przysiady tez zdaza mi sie robic bez pasa ale mc nigdy.
To jest tylko i wylacznie moje zdanie na ten temat.
pozdr.

####pomogłem? kliknij www.pajacyk.pl ####

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

do 8 kg masy

Następny temat

pytanie odnosnie kreatyny

Spalanie
Polecane artykuły