Riphaza, kuskus-tak sobie, chleb pelnoziarnisty musi bys poprostu naprawde pelnoziarnisty a nie jakas barwiona podruba.
Sprawdza sie pumpernikiel.
Ryz Parboiled po trenigu.
Nieistotna, tak dla pocieszenia mozesz robic sobie raz w tygodniu maly odpust np lody owocowe.
I nie odpuszczaj jezeli zrobisz jakas mala odskocznie ,przeciez i tak warto to kontynuowac.
Robisz 2kroki do przodu i jeden do tylu ale zawsze zostaje ten jeden krok do przodu.
Kiedys bedziesz "musiala" cos doradzic mi o tych butkach, bo to dla mnie temat nieznany a przydaloby sie widziec "co i jak" jak sie kupuje obuwie.
Bobek carbo najlepiej po treningu w ilosci 1g/kg masy.
Przed treningiem w twoim wypadku to niezbyt dobre posuniecie.
Wiem ze na razie przyjmowanie
carbo przed treningiem daje Ci wieksza sile ale jest tak dlatego ze poprostu przyzwyczailes do tego organizm i jak by nie bylo to dodatkowa porcja energii.
Tak sie robi w sportach gdzie liczy sie ciezar.
Pamietaj jednak ze kulturystyka polega na czym innym i dlatego nie powinienes przed wypijac w.w. suplementu.
Mysle ze i tak organizm zaadoptuje sie do tego i po tym czasie nie bedziesz odczuwal bardzo duzej roznicy.
Ten miesien to prawdopodobnie glowa obszerna przysrodkowa miesnia czworoglowego uda.
Ten miesien najlepiej bedziesz stymulowac na maszynie do wyprostow podudzi siedzac-pamietaj aby palce dac na zewnatrz a stopy do srodka.
Dalej mozesz wykonac wyciskanie na sownicy, szeroki rozstaw stop, ustawienie palcow i piet jak wyzej.
Na koncu przysiady ze sztanga trzymana na barkach-ustawienie piet i palcow jak w cwiczeniu wczesniejszym.
Nastepnie to juz tylko dwujki tj dwuglowe uda.
Mysle ze powino byc ok.
Pozdrawiam.