Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

~~KAIZENteam~~pytania do nas!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 321178

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1189 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 14263
A ja nie lubie MaKa i mam z tym zarciem spokuj akurat .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 3542 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 11507
I oto wyszła nowa, jeszcze nie do końca sprawdzona dieta na mase. Pizza + piersi+Mac +coś tam jeszcze...chyba spróbuje. pozdrowionka, uwarzajcie tylko na nieświerze jedzenie w te upały, wszędzie tego pełno.

Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie

TRENING OSOBISTY 604 971 921

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 295 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4143
Rafał mam pytanko , czy podczas robienia masy wszystkie posiłki wchodzą ci na luzie , czy czasem pchasz na siłę bo trzeba ?? Wymiotujesz nieraz jak za dużo zjesz ?? Sorry za takie głupie pytania , ale jestem ciekaw Pozdro

" I Nie Pytaj Mnie Jaki Jest Mój Cel Ważne Że Ja Wiem "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1163 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 10852
Tak to jest jak się mieszka na wsi...nawe książeczek MD nie przysyłają:(

http://www.sfd.pl/temat273556/ --> lipcowe Total Rebuild (mój test supli)PODSUMOWANIE OD STRONY 8.
http://www.pajacyk.pl/index_banery.php3  szybciej i łatwiej:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Rafal a ja mam tapie pytanko :

Jak juz masz dzien zawodow to przed wyjscie na scene pompujesz wszystkie miesnie bardzo mocno ??Czy jakies partie powiedzmy lzej jakies mocniej itp. Nogi ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Wiem że pytanko jest do Rafała, ale zanim odpowie(widać jest teraz bardzo zajęty) moge ze swojego doświdczenia wspomnieć że nogi delikatnie sie rozgrzewa(dosłownie muska). Inaczej nie widać tak separacji, brzucha wogóle nie ruszamy.
Największy nacisk nakłada sie na te mięśnie które są najsłabiej rozwinięte, ale również bez przesady, to trzeba wcześniej sprawdzić(intuicja i doświadczenie)gdyz zamiast rozgrzania to można uzyskać efekt odwrotny i wyjść na scene z mięśniami z których zejdzie cała pompa.
Ogólnie największy nacisk zawodnicy kładą przy rozgrzewce na m.naramienne, bicepsy,klatke,plecy i triceps.pozdr

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wielkie dzieki wlasnie o to mi chodzilo

To fakt ze jak miesnie sie "przepompuje "to ciezko je napinac i wogole niekiedy traca na jakosci jak chociaz by nogi wlasnie .Ale fakt zwlaszcza klatke, plecy i barki warto zrobic mocno bo te miesnie dobrze mozna kontrolowac rowniez na mocnej pompie. wielkie dzieki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
StefaNX, gratuluje formy, jestem pod wrażeniem. Oby tak dalej, mam nadzieje że spotkamy sie niedługo na MP. Dobre podstawy, szerokie barki, wąski pas, tylko nogi trzeba rozbudować bardziej.powodzenia

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ooo rany wielkie dzieki nie wiem co napisac bardzo mile zaskoczenie bo wlasnie na opiniach osob dobrze obeznanych w temacie mi najbardziej zalezy jak Ty i Rafal ktorego tez zapraszam do obejrzenia zdjec z formy.

Do MP to jeszcze napewno dluga droga ale jak Bog da to moze wyjde kiedys na te zawody
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1560 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6223
Rma to nie jest glupie pyt.
Na takiej konkretnej masie gdzie dochodzi do 6tys.kcal to zdarza sie wszystko zwrocic. Jesli tak sie stanie, musisz zaraz zjesc nast.posilek, bo ten oczywiscie nie jest zaliczony.

Stefan przed wyjsciem na scene pompuje sie tylko niektore partie.
Osobiscie nigdy nie pompuje nog i brzucha. Plecy tez malo co.
Na czym ty sie chlopie tak wyciąłes.
I to tak dla siebie czy szykowales sie na cos?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

do 8 kg masy

Następny temat

pytanie odnosnie kreatyny

Spalanie
Polecane artykuły