Kamsonik w sprawie diety patrz jak mowi Rafal, mysle ze uzyskales dostateczne info.
Jezeli chodzi o trening, to zalerzy co chcesz uzyskiwac , czy masz jakies zalozenia treningowe? Kiedy szczyt formy? Czy jak wiekszosc na lato?
Fakt przydalby sie bardziej zroznicowany treninng.
Widze tu mozliwosc zastosowania treningu cholistycznego z nastawieniem na wlokna wolnokurczliwe, przy zachowaniu zdobytej masy. A nawet powiekszeniu jej.
Co Ty na to?
Saib, nie mozesz sie obawiac zmian bo nigdy nie dojdzie do progresu.
Zawsze przy robieniu masy nieznacznie nabieramy fat, regulowac to mozesz aerobami i dieta.
Ale szkoda zmniejszac mozliwosci organizmu tylko przez to ze nie dostarczymy mu wszystkich potrzebnych makro i mikroskladnikow.
Zacznij zminiac diete i obserwuj co sie dzieje.
Jezeli sie nie odwazysz, to prawdopodobnie nie wytracisz organizmu ze stanu stagnacji.
A i ten trening, jest cokolwiek dziwny.
Jezeli i w tej kwestii chcialbys uzyskac pomoc to musisz przedstawic mi kilka treningow wstecz.
Makro po zmianie jakie przedstawiles , ilosciowo sa ok.
Rozmawiajmy tutaj.
Junior, olej MCT, do kazdego posilku ale jednak po treningu bym nie suplementowal. Sa rozne schematy, ja bym zrobil to j.w.
Pory sporzywania lipidow 6,9,12,21
Jezeli chodzi o trening, to zalerzy co chcesz uzyskiwac , czy masz jakies zalozenia treningowe? Kiedy szczyt formy? Czy jak wiekszosc na lato?
Fakt przydalby sie bardziej zroznicowany treninng.
Widze tu mozliwosc zastosowania treningu cholistycznego z nastawieniem na wlokna wolnokurczliwe, przy zachowaniu zdobytej masy. A nawet powiekszeniu jej.
Co Ty na to?
Saib, nie mozesz sie obawiac zmian bo nigdy nie dojdzie do progresu.
Zawsze przy robieniu masy nieznacznie nabieramy fat, regulowac to mozesz aerobami i dieta.
Ale szkoda zmniejszac mozliwosci organizmu tylko przez to ze nie dostarczymy mu wszystkich potrzebnych makro i mikroskladnikow.
Zacznij zminiac diete i obserwuj co sie dzieje.
Jezeli sie nie odwazysz, to prawdopodobnie nie wytracisz organizmu ze stanu stagnacji.
A i ten trening, jest cokolwiek dziwny.
Jezeli i w tej kwestii chcialbys uzyskac pomoc to musisz przedstawic mi kilka treningow wstecz.
Makro po zmianie jakie przedstawiles , ilosciowo sa ok.
Rozmawiajmy tutaj.
Junior, olej MCT, do kazdego posilku ale jednak po treningu bym nie suplementowal. Sa rozne schematy, ja bym zrobil to j.w.
Pory sporzywania lipidow 6,9,12,21
Wal śmiało - odpowiem na każde pytanie
TRENING OSOBISTY 604 971 921