Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
niestety przyjmuje takie leki, muszę, gdyż mam nerwicę, ćwiczę starm się trzymać wmiare diety, niestety nie widze efektów w przyroście masy mięśniowej, a zalewać to i owszem mocno mnie zalewa
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
znam dobrze problem bo moj bliski znajomy bierze leki psychotropowe.
Ma schizofrenie maniakalną.
Nie wiem dokladnie jakie ale bierze.
Skutki to wlasnie wielki apetyt.
Bardzo duzo przytył, ale w jego przypadku jest to ze duzo je niezdrowych rzeczy.
Potrafi na raz zjesc 3 duze kebaby. Podjada w nocy.
Mysle ze mozna to wykorzystac pod warunkiem ze ma sie duzą siłe woli aby utrzymac w miare czystą diete.
Szacuny
5
Napisanych postów
1826
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12345
Myślę, że po psychotropach sprawy takie jak dieta i trening robią się mało istote. Wziąłem kiedyś parę takich tablet, bo bliska mi osoba musiała to wsuwać, a ja chciałem wiedzieć czym się truje i byłem po prostu otępiały. Ot, niewiele rzeczy mnie ruszało. Wątpię, by w takim stanie można było trzymać dietę i serdecznie takowe pomysły odradzam.
Zmieniony przez - Hardened w dniu 2006-11-20 20:45:46
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Popieram Hardeneda, jeżeli ktoś nie musi lepiej niech nie sięga po tego typu środki.
Jeżeli jakaś osoba jest już zmuszona do zarzywania takich lekarstw to może zawsze porozmawiać z lekarzem o lekach o krótszym rozpadzie połowicznym lub po prostu słabszych.
Mam nadzieje Seba że w dzisiejszych czasach lekarz nie przepisał Ci barbituranów lecz benzodiazepiny lub jakieś mniej toksyczne leki.
I raczej nadal skłonny jestem do twierdzenia że leki te podwyższają aktywnośc estrogenów gdyż nawet przy tego typu lekach występuje często ginekomastia.
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Faktycznie Gizmo, Fu ma racje dodajesz do carbo wheya i masz super anaboliczną mieszanke.
Jeszcze lepszym rozwiązaniem byłyby aminki+carbo po treningu, ale połączenie carbo i wheya też jest ok.
Oczywiście 0,5-1h po treningu wcinasz pierś z kuraka i ryż.
Seba jeżeli bierzesz to o czym myśle to nie jest tak źle, to nawet lekarze biora na dyżurach po wyrwaniu ze snu.
Szacuny
6
Napisanych postów
606
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18352
Witam
takie pytanko, mozliwe ze juz bylo zadawane .
Czy oplaca sie sie podczas cyklu na stak'ach kreatynowych dozucac spalacze tluszczu np thermal Pro lub Scorch?
Celem takiego cyklu bylaby masa miesniowa.
Pozdr
Szacuny
6
Napisanych postów
1560
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6223
Hard chyba mnie zle zrozumiales odnosnie leków psychotropowych.
Sens mojej wypowiedzi jest taki ze moga to wykorzystac juz Ci ktorzy zmuszeni sa do brania tego typu leków.
Nie zachecam kogos zdrowego do zazywania psychotropow w celu zwiekszenia łaknienia.