Szacuny
4
Napisanych postów
194
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2412
Strasznie męczy mnie jedno pytanie ile powinno się brac Carbo odrazu po trenignu na rzeźbe w celu uzupełnienia glukozy przy wadze 98 kg chodzi mi zarówno o trening siłowy jak i aerobowy. Czytałem już z różnych źródeł różne pomysły słyszałem opinie 70g 40g jest na paczce jeśli dobrze pamiętam, Pudzian przy swoim treningu przygotowującym do MMA brał 20g jestem zakręcony :P nie chce przesadzi z Carbo bo mam skłonności do tycia i nie moge sobie pozwolic na przesade. Oprócz Carbo biore też BCAA przed i po treningu w porcji 6g białka przy robieniu rzeźby od razu po treningu nie biore tylko to Carbo i BCAA białko dopiero w posiłku potreningowym ok 40 minut po treningu.
Proszę doświadczonych o przedstawienie swojej opini na ten temat.
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
194
Po treningu białko i węglowodany w stosunku 1:2 zależy ile gram Białka spożywasz po treningu, to dajesz 2x tyle węgli zazwyczaj jest to proporcja 30g/60g
Zmieniony przez - Cramalo w dniu 2009-05-06 16:26:22
Szacuny
4
Napisanych postów
194
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2412
jakoś mnie to nie przekonuje przy takim stosowaniu widze jak idzie mi w brzuch. przy rzeźbie po treningu biore tylko bcaa + carbo i jestem zadowolony, ciekawi mnie tylko opinia innych co do ilosci carbo
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
194
dziekujeza takie porady :/
Podajesz niepełne dane, nie przedstawiasz diety, zadajesz dziwne pytanie na które nie znając tego jak jesz to Ci jedynie wróżka odpowie, otrzymujesz odpowiedz jakie proporcje powinieneś przyjąć w posiłku po treningowym i jeszcze masz pretensje? Sorry kolego ale to nie miejsce dla Ciebie. Poczytaj i jak do czegoś dojdziesz to wróć.
Zmieniony przez - Cramalo w dniu 2009-05-07 19:36:15
Szacuny
4
Napisanych postów
194
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2412
diete mam redukcyjna low carbo
chodzi mi o ilosc wg was prostych wegli ktore trzeba wziasc przy wadze 98 w celu uzupoelnienia glikogenu po treningu. Carbo nie kupuje pije rozcieńczony sok wiec nie wydaje kasy !
jeśli nie wiecie o co chodzi i nie rozumiecie pytania to nie odpowiadajcie