Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Pyza faktycznie jestes endo i nastawiaj sie na aero 2-3*tyg.
Przegladalem twoje zdjecia i naprawde widze poprawe.
Nie jest to moze niesamowita genetyka ale widac ze determinacja i mocny charakter robia swoje.
Losvato, przylaczam sie do wypowiedzi Rafala.
Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Szacuny
4
Napisanych postów
1669
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
30962
Nie śledziłem całego tematu, jak pytanie się powtarza to sorry. Na stronie Rafała jest napisane:
Od jakiegoś czasu został wypuszczony przez firmę Kaizen - sponsora Rafała - plakat z jego wizerunkiem.
Zainteresowani takim gadżetem mogą go odebrać osobiście w jednym ze sklepów w Szczecinie, gdzie Rafał pracuje.
Inna opcja zdobycia takiego postera to poprosić przy okazji zawodów, na których startuje lub jest obecny jako gość.
Z autografem też nie bedzie większego problemu.
Czy ten plakat można zdobyć tylko na te 2 wyżej wymienione sposoby ? Bo do Szczecina mam za daleko, i na żadne zawody też się nie wybieram :/
Szacuny
15
Napisanych postów
3352
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
46894
Jacek R. - dzięki za opinie Oczywiście wprowadzę aero tak jak radzisz zacznę od 2x w tyg i będę obserwował co się będzie dziać. Dzięki za pomoc i rady pewnie jeszcze nie raz zajrzę do was z prośbą o pomoc
Podłączam się do pytania vivek3
pozdrawiam
Zmieniony przez - pyzaaaa w dniu 2007-10-06 20:21:36
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Fresh smak NoXtrema jest poprostu rewelacyjny, to jeden z nielicznych NO boosterow ktory naprawde`smakuje.
Po wypiciu porcji masz ochote na jeszcze i tylko rozsadek powstrzymuje cie przed pochlonieciem calej puszki.
Jego wyjatkowosc to to, ze naprawde mocno dziala i dobrze smakuje, w odruznieniu od wielu innych.
Firma stara sie aby zaspokoic najwrazliwsze podniebienia swoich klientow.
Niekiedy z tego powodu moga wynikac np opoznienia, produkt jest sprawdzany wedle gustu ciezko trenujacych sportowcow i poprawiany az osiagnie stan idealny.
Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
25032
Jacek R. SOG :) A w ogóle to jakie smaki są dostępne? Wiem że to dopalacz przed treningowy, ale czy można tez 1 porcje jego przyjmować w DNT czy tylko przed treningiem?
Zmieniony przez - Fresh_05 w dniu 2007-10-07 14:31:02
Szacuny
36
Napisanych postów
3542
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11507
Tak ,mozna w dzien bez treningu.
Zawarte tam skladniki wspomoga regeneracje i szybszy wzrost.
Mozna w polaczeniu z monohydratem , ktory przyjmujesz na czczo a NO Xtreme na 40min. przed 4posilkiem.
Zakladam ze posilkow sporzywasz 6-7.
Mi osobiscie wiadomo o smaku FRUIT PUNCH,JEST POPROSTU EKSTRA.
Szacuny
2
Napisanych postów
138
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5177
Witam. Pytanie dotyczy produktów Animal:
M-stack oraz Stack2,
czy panowie Rafał i Jacek próbowali tych suplementów, i czy faktycznie wspomagaja budowe muskuł:)?