oto moja propozycja: 1. preparat witaminowo-mineralny <np. Daily Formula z Universala> 2. aspargin <1 tabletka asparginu po treningu; 1 w ciągu dnia> 3. kreatyna + carbo/dekstroza 4. gainer <z zawartością białka ok.15 procent np. Gainer1 z Vitalmaxu> i wszystko jasne; nic więcej nie potrzebujesz.
Jasne jest,że początkujący nie stosują jakiś "kosmicznych" technik bo ich zazwyczaj nie znają oraz, że sparing nie jest traktowany jako walka na śmierć i życie (choć czasem z tym rożnie bywa)...ale generalnie nikt przed sparingiem nie mówi nie używajcie dźwigni na nogi,kark czy uciskówek...wszystko w ramach zdrowego rozsądku.
Jasne, w sumie też nie wyobrażam sobie do dwóch porcji ryżu dodać 50 ml oliwy gdyż później by smakował jak ta Oliwa a nie ryż ale to był tylko taki przykład ;) bardziej mi chodziło o to czy po podgrzaniu nie traci swoich wartości, bo np ryż na maśle jest całkiem sympatyczny w smaku i tak się zastanawiałem czy można w ten sposób dodawać tłuszcze ;)
Jasne ,ze nie...... myśąliałem ,ze masz na myśli jakies połączenia...... Tą prolkę chce "jeść" wg. planu Wyciągne wnioski po tym cyklu.... i nastepny bedzie ułozony na pewno lepiej Pozdro
jasne że można, czasami są dobre promocje szczególnie np. w Tesco, 2 opakowania w cenie jednego. Tym sposobem mam obecnie po kilka opakowań suszonych rodzynków, bananów, śliwek itp ;D
Nie chce mi sie bawic w zadne ankiety.zadalem pytanie wiez zadalem normalnej odpowiedzi...ale widze ze gosc o nazwie rkarpinski nie ma zielonego pojecia co to cykl:) Jasne, GOŚCIU :-) Wytłumacz mi proszę i oświeć mnie jak zrobisz te dwa cykle, jeden z susty a drugi z deki :-) A żądać to sobie możesz reszty w sklepie. Dostosuj się do forum i tyle. [...]
[...] nie jestem zwolennikiem pasków ;] uchwyt powinno się robić równomiernie z siła pleców wiem ,że tak się nie stanie ale znaczenie poprawić ;] podnoszę albo ginę w walce ;p jasne synku, jak dorośniesz i podźwigasz coś więcej to będziesz mógł wygłaszać takie tezy %-) ale oczywiście mogę Ci dać swoje ciężary bez pasków. Przychodzimy na trening [...]
[...] lub dodanych sztucznie) mioglobina łączy się z tlenem i przybiera kolor jasny, wewnątrz natomiast zostaje mioglobina (kolor czerwony). Gdy wspomniane czynniki redukujące zaczynają zanikać, rozkładają się, mioglobina pod wpływem tlenu ulega przemianie do metmioglobiny nadającej mięsu kolor brunatny. Mam nadzieję, że wszystko jest już jasne.
Koleś on waży 60 kg to jak ja warze 85 to musiał bym jeść 5000kcal , jasne Zawsze zaczyna się od mniejszych wartości i następnie dodaje, no pisałem o tym ileż można