SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

opinie

  • Adaptogeny ranking 2018 - najlepszy adaptogen, opinie

    Artykuł
    Rankingi

    ciowych suplementów od firmy ALLNUTRITION. Bez wątpienia ashwagandha zasłużyła sobie na pierwsze miejsce w tym zestawieniu. Jak sugeruje nam wiele badań naukowych oraz opinie osób ją stosujących, suplement ten cech**e się wyjątkowym, holistycznym działaniem. Dużym plusem produktu jest jego wersja forte, czyli zwiększona zawartość skła

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2632 Data: 2018-11-03 18:04:50 Ocena: 4,5
  • Tauryna - działanie, skutki uboczne i opinie

    Artykuł
    Suplementy

    Wykorzystanie suplementacji wspomagającej kondycję fizyczną jest jednym z podstawowych zabiegów, jaki stosują sportowcy. Sama dieta czy trening nie zawsze w pełni spełniają wymogi osoby trenującej, a wykorzystanie dobrze zaplanowanej suplementacji jest w stanie znacznie podnieść możliwości organizmu. Z jakich suplementów korzystają sp

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 972 Data: 2018-11-13 08:53:02 Ocena: 4,67
  • Przedtreningówki - cena, opinie i bezpieczeństwo

    Artykuł
    Suplementy

    ła? Jakie są główne korzyści ze stosowania przedtreningówek? Czy przedtreningówki są bezpieczne? Przedtreningówka - cena Przedtreningówka - opinie W tym celu powstały preparaty o działaniu przedtreningowym, które mają za zadanie dostarczyć nam motywacji, pobudzić do działania i sprawić, że na treningu będzi

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 648 Data: 2018-09-25 18:00:36 Ocena: 5
  • Jagody goji - opinie i przepisy

    Artykuł
    Dietetyka i zdrowe odżywianie

    Moda na zdrowe odżywianie oraz stosowanie produktów z działu „superfoods” dociera do coraz szerszego grona odbiorców, szczególnie produkty te używane są przez osoby, które chcą polepszyć swoje zdrowie oraz takie, dla których ważna jest estetyka sylwetki. Jednym z bardzo ciekawych i wartościowych produk

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2189 Data: 2017-11-20 10:28:24 Ocena: 4,8
  • Doping bez środków dopingujących-opinie, spostrzeżenia

    Temat
    Doping
    PRO

    Podwalanie (z ang. Halfaping) - zachowanie seksualne mężczyzn polegające na pobudzaniu własnych organów płciowych, lecz w przeciwieństwie do masturbacji(walenia) nie kończące się orgazmem i ejakulacją. Techniki podwalanie nie różnią się zbytnio od technik masturbacji, zazwyczaj polegają na ruchach posuwisto-zwrotnych stymulujących penisa. Podwalani

    Odpowiedzi: 54 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-09 21:33:45 Liczba szacunów: 1
  • Ciekawostka - dieta grupy krwi (A Rh-) - opinie

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Witam. Wpadłam ostatnio na dietę wg grupy krwi. Jestem sceptyczna w stosunku do wszelkich gotowych diet, ale ta mnie zainteresowala - chociaz nie do konca sie zgadzam z zalozeniami. ALe przedstawiam Wam do opinii: Arykuł z www.faceci.com.pl : "Grupa krwi jest kluczem, który otwiera drzwi do tajemnic zdrowia, choroby, długowieczności, witalności i

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-02-16 16:57:49 Liczba szacunów: 44
  • Odzyskanie sprawności po artroskopii barku- prośba o opinię od ludzi po operacji.

    Temat
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    Dużo jest tematów o barku ogólnie, wywichaniu itp. Ja miałem operację jakieś 4 lata temu, i dla tych, którzy zastanawiają się czy się operować mogę powiedzieć tylko tyle, że bez tego będzie ch...nia a po operacji jest szansa, że coś się poprawi. Ja miałem to nieszczęście, że parę tygodni po operacji się wypieprzyłem na ziemię i nie wiem czy mi się

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-15 19:58:57 Liczba szacunów: 36
  • TREN - Relacje / Opinie od praktyków - TRENBOLONE

    Temat
    Doping
    PRO

    Witam, Jak zapewne wielu z Was (oczywiście ja tez) czytało na temat Trenbolone - masę artykułów, postów itp.. ale jak to końcu jest? Chciałbym aby w tym temacie wypowiedziały się TYLKO I WYŁĄCZNIE OSOBY które stosowały cykle osobiście z Trenem - tak aby uświadomić wszystkich niezdecydowanych/nieświadomych na temat w/w środka. Moderator prosil

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-18 20:32:58 Liczba szacunów: 6
  • Cutting Edge USA LABS - prosze o konkretne opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam. Kupiłam dzisiaj Cutting Edge USA Sports Labs 120 kapsulek (60zł w sklepie odżywkami). Wybrać pomógł mi sprzedawca, podobno jest najskuteczniejszy z tych lżejszych specyfików (jestem kobietą i bardziej zależy mi na zdrowiu niż odchudzaniu, więc chaialam cos lajtowego, i nie powodującego wzrostu cisnienia, itp - no. po Thermo Line II mialam b

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-02-11 18:11:07 Liczba szacunów: 23
  • 14 składkowy test przed treningówek i termogeników -opinie

    Temat
    Doping
    PRO

    Paczki wysłane ,w każdej terebeczce jest jedna porcja jeśli chodzi o pw Jeśli chodzi o termo to kazda 1 kapsułka to jedna porcja W tym temacie umieszczamy TYLKO opisy produktów .Opisujemy jak zwykle w skali 1-5 1.Nazwa 2.Rozpuszczalność 3.smak 4..Pompa 5..Pobudzenie 6..Ogólne odczucia jeśli chodzi o termo 1.Nazwa 2.Pobudzenie 3.Skupien

    Odpowiedzi: 99 Ilość wyświetleń: 17597 Data: 2018-03-08 18:51:27 Liczba szacunów: 107
  • MSM SIARKA ORGANICZNA - WASZE OPINIE

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    ynikalo ze kumuluje sie w mozgu... poczym wyszlo po czasie ze to nie prawda, moze to tak jak z wit c w naszych szpitalach jest zakaz jej podawania %-) Obecnie stosuje ten suplement w czystej postaci 2g dziennie, przy dzisiejszym sposobie przetwarzania warzyw , nie sadze ze jakakolwiek jej czesc trafia do naszego organizmu. Jakie sa wasze opinie ?

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-02-16 22:38:16 Liczba szacunów: 8
  • 13 składkowy test przed treningówek i termogeników-opinie

    Temat
    Doping
    PRO

    Witam serdecznie paczki powinny dzisiaj już być u wszystkich Tutaj bardzo chciał bym podziękować firmie WXN za przekazanie nam nie odpłatnie RE1GN .Opisujemy jak zwykle w skali 1-5 1.Nazwa 2.Rozpuszczalność 3.smak 4..Pompa 5..Pobudzenie 6..Ogólne odczucia jeśli chodzi o termo 1.Nazwa 2.Pobudzenie 3.Skupienie 4.ogólne odczucia 1-Jack

    Odpowiedzi: 102 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-06 08:44:48 Liczba szacunów: 103
  • OLIMP Gain Bolic 6000 - opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    adną rzeźbę. Dodam jeszcze, że posiadam lekką kurzą klatkę piersiową. Dlatego myślałem nad zakupem gainera OLIMP Gain Bolic. Byłbym wdzięczny, gdybyście przedstawili mi swoje opinie na temat powyższej odżywki. obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): Wiek: 18 Waga: 68 kg Wzrost: 182 cm Cel cyklu: masa, później rzeźba stosowan

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-22 13:09:38 Liczba szacunów: 10
  • HMB - OPINIE

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam. Czy jest wśród Was choć jedna osoba, której hmb słuzy? Słyszałem o tym wiele negatywnych opinii. Jednak sam brałem wiele spalaczy jak cla czy karnityna, jak również efedryna (z tussi), clenbuterol, thermal i wszystko to totalny shiy działało ledwo lub wcale jednak na tle tego wszystkiego hmb jak brałem kiedyś to pamiętam zadziałało najlepiej

    Odpowiedzi: 59 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-10-19 18:41:47 Liczba szacunów: 32
  • Proszę o opinie na temat leczenie falą uderzeniową.

    Temat
    Zdrowie i Uroda
    PRO

    m do nowego lekarza, i zalecił mi falą uderzeniową, powiedział, że to praktycznie ostatnia metoda leczenia, przed leczeniem operacyjnym które i tak jest bardzo rzadko stosowane, bo niesie za sobą wysokie ryzyko powikłań. Tak więc proszę Was o opinie na temat fali uderzeniowej. Czy Wam pomogła i ile zabiegów braliście. Z góry dziękuje za odpowiedź.

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-12 11:06:41 Liczba szacunów: 36
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy
    PRO

    ch sa inne ale mamy pare opcji: 5g na czczo i przed treningiem 5g na czczo i po treningu 5 przed treningiem i po treningu prosze was o wypowiedzi na ten temat ktory sposob wg was jest bardziej efektywny wg mnie na czczo i po treningu(gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne)w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 47 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-04-01 09:56:35 Liczba szacunów: 40
  • kurs na trenera personalnego w akademii mistrzostwa sportowego we wrocławiu OPINIE

    Temat
    Trening dla zaawansowanych
    PRO

    Szukając kursu na trenera personalnego nie mogłem znaleźc żadnej opinii na temat kursu na tej uczelnii (Akademia Mistrzostwa Sportowego we WROCŁAWIU)dlatego postanowiłem rozpoczac ten wątek. Myślałem, że kurs na uczelni wyższej nie odbędzie się w formie "masówki" jednak się myliłem. Widac było, że prowadzący kurs nie ogarniają tak dużej grupy kursa

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 11175 Data: 2015-06-03 10:15:16 Liczba szacunów: 27
  • LODOWI FANATYCY - Opinie, promocje. co polecacie

    Temat
    Kuchnia SFD
    PRO

    Temat o LODACH i o wszystkim co z nimi związane!!! Wydaje mi się, że podobnego tematu brak Z racji, że jestem fanem lodów - próbowania różnych nowości i szukania opini na ich temat, a wiem że na forum jest też sporo lodożerców to rozpalmy temat zimnymi lodami }:-( Opinie, ceny, dostępność, smaki, co polecacie, makro itd.... LET'S Go!!! Zmieniony pr

    Odpowiedzi: 262 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-04 11:22:04 Liczba szacunów: 70
  • Suwnica Smitha wady i zalety przy ćwiczeniu klatki-Wasze opinie

    Temat
    Trening dla zaawansowanych
    PRO

    Większość z Was ma pewnie obszerniejszą wiedzę praktyczną na temat ćwiczeń dlatego chciałbym aby jakoś usystematyzować podejście do ćwiczenia klatki na suwnicy Smitha.To,że suwnica izoluje bardziej mięsień to wiem,przynajmniej tak czytałem,to,że ruch odbywa się w inny sposób niż ze zwykłym gryfem także.Jednak jaki to ma w rzeczywistości wpływ na ro

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-07-18 21:18:15 Liczba szacunów: 1
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Pytanie koleżanki (ma 17 lat) " Czy stosowaliście do MERIDY (preparat na odchudzanie w tabletkach po 15 mg) jakąś specjalną dietę i ćwiczenia?? i Czy wystąpił efekt jojo?? i skutki uboczne?? bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam CHODZI MI O OPINIE TYCH CO TO BRALI NA TEMAT TEGO PREPARATU "Merida 15" chce zżucić

    Odpowiedzi: 55 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-05-04 15:52:56 Liczba szacunów: 6