SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

BIAŁKA

  • Ubijasz te białka lub wykonujesz jakieś inne dodatkowe czynności czy tylko wszystko razem blendujesz i na patelnie? Tylko blender. Jakbym miał ubić tyle białek i dać tyle węgli, to bym chyba musiał w wiadrze to smażyć %-) Ale podrzuciłeś mi dobry pomysł, żeby to upiec! Dziś na jutro może spróbuję. Ps. Jest ktoś w temacie Actifry? Czym się różnią [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-09 09:11:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Damian, kiedyś chyba ich próbowałem na jakichś targach. Ale to cenowo pewnie wyjdzie podobnie jak Bolero. Muszę kiedyś przeliczyć, bo dzisiaj święto i mózg jest off :-D tomunneck, jak wyżej. Dzisiaj nie myślę %-). Szczególnie po nogach, na które mi zeszło 2h! Ale przynajmniej progres siłowy. No i teraz zjadłem 100g Granexów czekoladowych z 70g [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-15 13:54:28 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Damian, kiedyś chyba ich próbowałem na jakichś targach. Ale to cenowo pewnie wyjdzie podobnie jak Bolero. Muszę kiedyś przeliczyć, bo dzisiaj święto i mózg jest off :-D tomunneck, jak wyżej. Dzisiaj nie myślę %-). Szczególnie po nogach, na które mi zeszło 2h! Ale przynajmniej progres siłowy. No i teraz zjadłem 100g Granexów czekoladowych z 70g [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-15 17:05:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 24.08.17 Trening Barki + łydka: 1. Unoszenie sztangielek bokiem - 12x27,5kg; 10x30kg 2. Wyciskanie żołnierskiej - 6x57,5kg; 6x60kg; 6x62,5kg; 6x65kg; 6x67,5kg 3. Unoszenie sztangielek na tył barków leżąc na ławce skośnej - 10x15kg; 10x15kg 4. Unoszenie sztangi wzdłuż ciała - 12x47,5kg; 12x47,5kg; 12x47,5kg 5. Unoszenie sztangielki bokiem leżąc [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-24 19:52:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No popatrz Przemo jakie zaskoczenie! %-) 27.08.17 Część tego, co się działo wczoraj i dzisiaj już pisałem wcześniej. Dzisiaj pierwszy posiłek zjedzony o 11, drugi o 15, więc zaczęło się upychanie na siłę. A jeszcze wieczorem się umówiłem, że finalnie właśnie (23:00) zjadłem dwa ostatnie posiłki razem, tylko wywaliłem fat, więc poszło na raz 80g [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-27 23:06:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 04.09.17 Nie wiem o co chodzi, ale dzisiaj nakręcony i pełen energii cały dzień(...) a tu na telefonie pół dnia i gęba mi się nie zamykała. No i ogólnie cały dzień na pełnych obrotach, a produktywność level wyżej, niż zawsze. Pasuje mi ten stan! moze zamiast białka coś innego w białym prochu przyjąłeś? 8-)

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-04 21:14:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a myślałem że dosypki producentów "po cichaczu" to już przeszłość .... ale że do białka? :-D

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-05 09:22:46 Szacuny postu: 3 (cały temat: 0)
  • Nie, żadnych. Zwiększać nie ma już za bardzo sensu, dokładać czegoś tym bardziej. Myślę, że robotę zrobi sukcesywne zwiększanie kalorii, bo wg samego makro obecnie jest teraz 3300kcal, a uwzględniając całość pewnie koło 3600-3700. Później policzę z ciekawości przykładowy dzień. Edit: Ok, wklepałem na potreningu przykładową michę z dnia [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-17 20:37:55 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Ja bym stawiał na wysoką ilość białka w diecie. Spróbuj może obciąć białko do 2g nkmc.

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-29 19:34:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja bym stawiał na wysoką ilość białka w diecie. Spróbuj może obciąć białko do 2g nkmc. W czasie redukcji obcieliśmy już białko, bo miałem takie same problemy i nic to nie zmieniło zbytnio. A wtedy swoją drogą jadłem przez 3-4 miechy sterylnie z kilkoma wyjątkami podczas kolacji służbowych, gdzie jedzenie koło syfu nie stało.

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-29 19:43:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 08.10.17 Jako, że niedziela, to dzień spędzony świątecznie ;-) Trening Nogi + łydka: 1. Uginanie nóg leżąc - 15x8szt.; 12x9szt.; 10x11szt.; 10x12szt. 2. Żuraw - 3x MAX 3. Uginanie nogi klecząc - 15x20kg; 15x20kg; 15x20kg 4. Wyciskanie na suwnicy wąsko nogi nisko + nogi wysoko - 15+15x150kg; 15+15x150kg; 15+15x150kg; 15+15x160kg; 15+15x160kg 5. [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-10-08 21:42:39 Szacuny postu: 4 (cały temat: 0)
  • 02.11.17 Trening Klatka + łydka: 1. Wyciskanie sztangi na skosie dodatnim - 15x65kg; 12x70kg; 9x75kg; 8x75kg 2. Wyciskanie na hammerze skos ujemny - 12x45kg; 10x50kg; 10x55kg; 10x57,5kg + 5x40kg + 5x30kg obciążenie na stronę 3. Fly press - 12x25kg; 12x25kg; 12x22,5kg; 12x20kg tempo 41X0 4. Ściąganie linek na bramie do brzucha - 15x5szt.; [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-02 19:32:52 Szacuny postu: 3 (cały temat: 0)
  • Tu było BTW 40/5/100. 4 białka, 1 całe jajko, 20g wpc, 45g jaglanych, 45g ryżowych (oba rodzaje namoczne, ja daję na minutę do mikrofali zalane), 25g mixu bezglutenowego, 200g jabłka. Słodzika, cynamonu kto ile lubi, łyżeczka proszku do pieczenia. Do piekarnika z termoobiegiem 180 stopni na 30 minut.

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-02 20:05:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Masz sporą dowolność, ale to konkretnie, to: 100g ugotowanej jaglanej 45g mixu bezglutenowego (może być dowolna mąka) 240g biqkek jaj 20g wpc 120g gruszki Słodzik, cynamon, proszek do pieczenia. Białka ubijam na pianę, dodaję resztę i miksuje. Na górę grucha. W piekarniku termoobieg 180 st. 40 min.

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-11-23 11:56:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jakościowo tak samo jak SFD. Smakowo podobnie. a cenowo najlepiej ;-), ja też korzystam z białka i polecam

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-08 21:49:24 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • kojarzę, że padło już to pytanie, ale nie mogę się dogrzebać :-D mógłbyś porównać fithwheya do białka z sfd czy all nutrition? bo cenowo wychodzi najkorzystniej, a zastanawiam się jak smakowo, czy też jest bardzo podobnie :-) przy okazji jakbyś wymienił swoje ulubione smaki to byłoby super, bo wydaje mi się, że mamy podobne gusta, też nie celuję [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-01-11 10:28:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a ja tam nie jestem wybredny i wiekszosc mi smakuje;-) jeden kiedys mi nie podszedł ale juz nie pamietam co to był za smak teraz ostatnio białka czekolada z malina kosa ;-)

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-01-12 11:26:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 2. Omlet jaglano-ryżowy z bananem, polewą z FitWhey Whey Protein 100 Concentrate i dżemem. Czy mógłbym prosic o przepis ? :D Wiadomo, że pod makro, ale u mnie pod 40/5/120: - 110g mixu płatków ryżowych/jaglanych - 1 jajko - 200g białek jaj - 100g banana - 50g dżemu - 15g wpc - cynamon, słodzik, kakao. Płatki, jajko, białka jaj i dodatki smakowe [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-15 11:35:57 Szacuny postu: 2 (cały temat: 0)
  • Calkiem mozliwe ze ja to cale IFFYM zle interpretuje ale nie wierze w bajki typu, pokrywanie fatu z zrodel trans, wegli z najgorszych cukrow a bialka z gownianych produktow i ze ktos na tym forme zrobi. Nie ma ch**a. Owa zawodniczka jak i pare zawodnikow opowiadajac o IFFYM mowilo ze im to pasuje bo jedza kiedy chca i ile na dany posilek chca tak [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-24 11:56:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Biały, widocznie tyle nie zjadłem, bo metabolizmu szybkiego to ja nie mam heh. f3dorr, każdy do zrobienia w 3 minuty. Pierwszy - białka jaja, płatki jaglane/ryżowe, cynamon, słodzik, kakao i w środę jabłko i polewa z wpc. Drugi - białja jaj i wpc, słodzik, cynamon. A krem z awokado, masło rzechowe, mleko, słodzik, kakao. W każdym przypadku tylko [...]

    Odpowiedzi: 12534 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-09 22:39:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)