Różnie bywa. Efekty możesz widzieć od razu, po miesiącu, dwóch, pięciu. Źle się odżywiasz. Na noc nie jedz wegli. Jesz za mało posiłków. Nie jedz margaryny tylko masło.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] ale odpadają kiełbasy i wędliny) Źródła węglowodanów: płatki owsiane, ciemne pieczywo, brązowy ryż, makaron durum, kasza, ziemniaki, owoce, warzywa Źródła tłuszczy (nie powinno ich być mniej niż 1g na kg masy ciała) - orzechy włoskie, olej lniany, oliwa z oliwek - to przede wszystkim, może być też masło. Czekamy na dietę, którą sobie ułożysz.
[...] oddziaływania na układ pokarmowy oraz zdolności jelit do wchłaniania innych składników diety. Jeżeli już, to do smarowania pieczywa jedynym mądrym rozwiązaniem jest masło. Pomimo potężnej dawki tłuszczy wraz z nimi dostarczasz organizmowi ogromne ilości witamin typu A czy D. Chcesz więcej? odsyłam do skarbnicy wiedzy jaką jest [...]
Więcej warzywa do posiłków. Ryby świeże. Puszkowane okazyjnie, np na czarną godzinę jak nie masz czasu. Masło z orzechów ziemnych do wywalenia. http://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy
W śniadaniu troche za dużo tłuszczy. Masło rośline do codziennej diety się nie nadaje. Nie wiem jak jadłeś 40 g oleju kokosowego i 20 g masła na sniadanie? Serek wiejski to nie najlepsze źródło białka.
to usmaż kurczaka na oleju kokosowym a oliwe dodaj do warzyw. tylko nie smaż w 40g. oliwy też mozesz dać więcej niż 10 g w posiłku. a na śniadanie jak chcesz smażyć jajka na maśle to kup sobie masło klarowane.
Ciezka sprawa. O formie na plaze sie zaczyna myslec we wrzesniu... ^^ Dieta z bilansem na minus i biegaj w odpowiedniej ilosci to powoli zaczniesz gubic maslo.
[...] mnie jednak że nic się nie zmienia na wadze. Codziennie jem co innego. Ale przykładowy dzień wygląda tak: 1. Placek owsiany ( 2 jajka, płatki górskie, odżywka białkowa, masło orzechowe - dobrej jakości ) 2. Kurczak w sosie teryaki ( sos robie sam - sos sojowy, syrop klonowy,olej lniany, limonka) do tego surówka z avocado, makaron ryżowy. 3. [...]
[...] Tłuszcz może być dowolny, jaki lubisz i jaki nadaje się do smażenia - widziałam przepisy na tortille np. na bazie smalcu... Tłuszcze "zastygające" w temperaturze pokojowej (masło, olej koko) dadzą prawdopodobnie sztywniejsze, mniej podatne na zginanie i bardziej kruche placki, a płynny olej - miększe, bardziej elastyczne. W necie są video [...]
[...] produktów - bardzo kiepsko to wygląda, bazujesz na przetworzonych produktach, wśród węglowodanów przeważają węglowodany proste, tłuszcz masz główne źródła tłuszcz mleczny - masło i ser tutaj też trzeba to poprawić, zdecydowanie cała dieta do rpzebudowy, masz tutaj ściągawkę źródeł z jakich korzytać https://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła [...]
zacznij od 4.5-5g węgli, masło orzechowe najlepiej zrobic samemu z orzechow włoskich/migdałów/laskowych, ale sklepowe tez czasem mozesz dodac dla urozmaicenia edit: warzyw nie wliczaj edit2: żółty pisak z białą kartką obok daty to edycja postów - to tak na marginesie pzodr Zmieniony przez - lukash_g w dniu 2010-08-07 17:34:47