[...] ale nakręcają są posiłki oszukane. Innym stosowanym obecnie przeze mnie jest wyrównanie bilansu kalorycznego podmieniając część ryżu na który już nie mogę patrzeć na masło orzechowe bez soli/cukru. Dołożyłem też codziennie oprócz niedzieli 30min. cardio po treningu bez dbałości o tętno treningowe. U mnie póki co działa. Zmieniony przez - [...]
co do drugiego posilku napisales ze brak tluszczy. Moze to byc jakies maslo do tej kanapki?? zapomnij o masle i margarynie. poczytaj o tyh produktach a co do tego czwartego posilku to mozesz zaproponowac cos innego niz ten trzeci?? Najlepiej by bylo jakby to bylo cos z czym nie ma zabawy za duzej w przyrzadzeniu. jesli to jest potreningowy [...]
margaryne zamienilbym na maslo.w drugim posilku mozesz dorzucic wiecej cycka z kury.w potreningowym dalbym z 80-100g tego gainera.co do omegi3 to jedz na sniadanie,bedziesz mial z glowy juz potem.hehe ale argument ze nie w kolacji lasowiacza bo juz tam sa zdrowe tluszcze (co to znaczy zdrowe tluszcze?) jest smieszny dosyc:> ogolnie jesli jestes [...]
hmm generalnie kusi mnie idea wyrzucenia wszystkich cukrow prostych, oprocz tych w gainerze potreningowym, stad wyrzucenie sera, no i to maslo orzechowe jakos by sie gryzlo z sumieniem tak czy siak wszystko moze ulec zmianie na skutek obserwacji poki co, czuje sie dobrze jedynie dzis poczulem spadek sily na martwym ciagu, jednak pozwole sobie [...]
Przepis ponoc francuski i fancy, zaczerpniety z mini ksiazki kucharskiej dolaczonej do robota kuchennego i zmodyfikowany: `Suflet` jajeczno-szparagowy Przpis na 6 malych porcji (ale to zalezy kto ile lubi i moze zjesc) 300 gram gotowanych szparagow ze sloika (takich konserwowanych solom) 100 gram chleba nasaczonego woda ze szparagow (ja uzywam [...]
[...] nogi, uszy. Nożem robimy zagłębienia- wełna baranka/owcy. Robimy oczy i usta,nos, rogi(jeśli to baran :-D). Przyozdabiamy wstążeczką, bukszpanem itp. Gotowe :-) Ps.Jeśli masło zacznie się topić to przerywamy na chwilę pracę, wstawiamy baranka do lodówki aż trochę stwardnieje. Wykonanie baranka może wydawać się trudne, ale wcale tak nie jest. [...]
Omlet z bobem Co potrzeba: -100g ugotowanego bobu -2 jajka -2 łyżki mleka -10g masło klarowane -sól, pieprz Co robimy: Roztrzepujemy jajka z mlekiem, solą i pieprzem, dodajemy bób i smażymy na klarowanym maśle, na małym ogniu pod przykryciem. Gdy omlecik lekko się zetnie możemy przewrócic go łopatką na drugą stornę, albo złożyc na pół i jeszcze [...]
[...] a) filety z cyca indyczego (może być kurzy, ew. plasterki polędwicy wieprzowej, bo wołowej szkoda %-)) b) awokado c) grzyby - dowolne d) jajo e) boczek w plasterkach f) masło/smalec g) czosnek i inne przyprawy Będziemy też potrzebować folii aluminiowej, blendera/melaksera i być może foliowego worka (to dla ofiar - jak ja) Cycki rozbijamy [...]
[...] w kostkę i upiec (dla hokkaido ok. 40 minut w 180-200 st. C - ten typ można piec i jeść ze skórą). Upieczoną dynię zmiksować w misce z pozostałymi miękkimi składnikami (masło, maślanka, jaja). W drugiej misce połączyć sypkie: mąka, soda, odżywka, przyprawy. Na koniec połączyłam obie miski. Masę przelać do keksówki i piec wg oryginału [...]
[...] do popisu. Ja zjadłam z sałatką i bardzo polecam tym, którzy lubią pikantne smaczki, a przy okazji chcą odpocząć od mięska ;-) Wrzucam skład z rozpiski, jest tu wliczone masło, które użyłam do smażenia. Przy dobrej patelni, więcej nie trzeba. Smacznego :-) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/844a72a0a30a473bbd931b9d64568815.png [...]
[...] na około 40 pierogów: • 300 g mąki pszennej • szczypta soli • 200 ml gorącej wody • 30 g masła Przygotowanie: Mąkę przesiać do miski, dodać sól. Do gorącej wody włożyć masło i roztopić, stopniowo wlewać do mąki, mieszając wszystko łyżką. Połączyć składniki i wyłożyć je na podsypaną mąką stolnicę. Wygniatać ciasto rękami przez około 7 - 8 [...]
[...] 100 gram ugotowanej na miękko kaszy jaglanej, 80 gram masła, szczypta soli, słodzik, opcjonalnie: rodzynki, aromat waniliowy, kardamon, skórkę pomarańczową. 1. Wyjmij masło z lodówki, żeby trochę zmiękło. 2. Kaszę jaglaną przepłucz wrzątkiem (jak masz taką w torebką to wysyp z torebki) i ugotuj w wodzie wg wskazówek z opakowania. 3. [...]
[...] 5. Face pull 3 x 10 2 - 3 - 4 sztabki 6. Wyciąg dolny do klatki 2 x 15 7 - 10 sztabek 7. Cable press 1 x 15 4 sztabki 1. 6 jaj + 50 g rodzynek + 100 g chleba żytniego + masło + warzywa 2. Przed treningiem 100 g ryżu + 250 g kury 3. Po treningu 100 g ryżu + 250 g kury + 100 g rodzynek 4. 200 g twarogu + 150 g jogurt naturalny Dzisiaj dodałem [...]
[...] 7. Dopompowanie, 3 sek negatyw. Miałem nagrywać filmy, ale padła bateria i nagrałem tylko serie wyciskania na 40. 1. 6 jaj + 100 g rodzynek + warzywa + chleb razowy 100 g + masło 2. Po treningu 200 g spaghetti + 500 g kury %-) (trening rano, a potem 8 godzin na mieście, zjadłem raz a dobrze %-). Coś jak Jem/Nie jem) 3. Twaróg 200 g + jogurt [...]
dlatego niestety musialem na jakis czas zrezygnowac z krotkich estrow BTW ktos jakis czas temu podawal stronke gdzie mozna bylo zamowic osprzęt/igły ostrzone i wykonywane jakąś kosmiczną technologią,mają wchodzićw mięsień jak w masło,tylko nie pamiętam strony...mogłem zamówic zawczasu bo te zrosty w koncu znow dadza sie we znaki.
Moonka tak, kokosowy możesz obrabiać w wysokich temperaturach, tak jak smalec i masło klarowane (z polskich firm robi Mlekovita - żółte w wiaderku, a możesz też sobie sklarować sama). Kokosowy dostaniesz w sklepach ze zdrową żywnością, ale najprościej na Allegro od razu większy słój. Najlepiej nierafinowany, chyba że nie lubisz posmaku kokosa, to [...]