[...] przede wszystkim warzyw. Jedz dużo "zielenizny" bo to dobrze wpływa na krew i dużo warzyw bogatych w wit. C, która pomaga regenerować organizm (np.sałata, szpinak, brokuły, papryka). 2.Jeśli lubisz zainwestuj w warzywa strączkowe. 3. Jedz produkty bogate w kwasy omega-3, 6 i 9 czyli: np.ryby morskie,orzechy, pestki dyni, siemię lniane, zielone [...]
Dieta jest obecnie na 0, b2-2.5/ ww4-4,5/t 1-1.5, jak już wyżej pisałem warzyw jem w opór głównie papryka,pomidory, sałata, marchew. Właśnie przysypiam w dzień niekiedy i potem mam problem z zaśnięciem wieczorem i to jest mój główny problem.
[...] tak: wieczorem przyrzadzam sobie jedzonko ok godz 21 tj: -150g ryzu ( nie polecam makaronu poniewaz nastepnego dnia staje sie suchy i sklejony) -2jajka/100 piersi -pomidor/papryka/marchew wedle uznania. Piersi smarze na teflonie bez dodatku tluszczu, oczywiscie wczensiej zapekluje ja a dopeiro potem smarze. Rozbijam ja jak kotlety schabowe i [...]
[...] odlewasz tą całą wode z tłuszczem i lekko przysmarzasz dodając przyprawy Kebab i jak ktoś lubi to troche chilli, do tego posiekana sałata pekińska, i co sobie tylo chcesz np papryka, pomidor, kukurydza, groszek itd. Zasada jest taka że gyros idzie na sam spód, na to wymieszane składniki sałatki z jakimś sosem np. Knor sałatkowy...(chociaż [...]
jem i ryz i kasze i makaron i kurczaka i wołowine czasem .. platki owsiane banany pomidory brokuly bataty marchewka ziemniaki szparagi papryka czerwona i pare innych warzyw , kefiry ,jajka o i tu dam pytanie czy lepiej jeśćjajka surowe czy gotowane ? moge jeść do woli bo mam kury i nie mam i tak co robic z nimi ile ich jeść ? bo jem zawsze rano 3 [...]
[...] warzywa strączkowe to tylko "warzywa" z nazwy Szczególnie zalecane to: - buraki - boćwina i botwinka - cebula - chrzan - czosnek - marchew - rzerzucha - pietruszka - papryka - por. Bardzo zakwaszające są herbata (czarna, zielona), kakao, pieprz i wiele innych przypraw, konserwowane benzoesanem produkty... itd itp ale to chyba wiesz.
[...] ew. usmażę ?? czy będzie taka sama jak w przypadku jedzonych na surowo. To znowu dodaje do sałatki świetnie się uzupełnia jakbyście chcieli sosik się robi tak: 1 część oleju słonecznikowego 1 część oliwy z oliwek, 2 części octu balsamicznego, sól pieprz, tymianek. Do sałaty lodowej, ew. pekińskiej, marchew, ogórek, papryka. Może być sama sałata
[...] w sosie własnym,oleju lub 150g piersi z kurczaka lub 2 miarki proteiny 85%-90%(koncentrat lub izolat serwatki)+jabłko lub gruszka,grejfrut,sliwki,rodzynki+warzywa(surówka-papryka,brokuły,kalarepa,por,pietruszka,buraki+Oliwa z Oliwek lub olej Lniany II SNIADANIE 2 miarki proteiny z woda lub mlekiem lub 150 poledwicy Drobiowej,170 g makreli [...]
[...] tłuszcz? Wyrzucam węgle z posiłku przed treningowego, dorzucam po treningu, śniadanie bez zmian. Prawie w każdym posiłku siemię lniane(5g) + około 300gram warzyw (pomidor/papryka/ brokuły) Jak ustawić rozkład w DNT? /SFD/Images/2016/5/16/79b6d6a75b8247a485129b1ee2d1e895.jpg /SFD/Images/2016/5/16/1a8181749a2e40e885f0f8c9df2f6b7e.jpg Zmieniony [...]
fruktozę masz w owocach( w warzywach małe ilości - np papryka, cebula), miodzie, ewentualnie w spermie jak byś gustował. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2009-09-30 19:25:53
Kuskus jest fajny też na zimno - np. w sałatkach z kurczakiem i warzywami - ja lubię z pieczoną papryką i cebulą Robiłam też kilka razy sałatkę z kuskusu, granatu, swieżej mięty i pietruszki z sokiem z limonki i oliwą z oliwek - bardzo orzeźwiająca.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] dynią do tego 2 plasterki gotowanej szynki z kurczaka i odrobinka dosłownie masła prawdziwego 14-15 jem ryż+cyc+warzywa ewentualnie surówka po treningu zazwyczaj zjadam bana po powrocie do domu różnie zależy co ejst ryż z cycem albo twaróg chudy albo serek wiejski różniej i pomiędzy gdzieś wpada jabłko i dodatki typu pomidor cebula papryka itp
[...] proszę o zmielenie albo sama mielę, doprawiam jak na kotlety mielone - sól, pieprz, jajko, czosnek, zrumieniona na maśle cebula (surowa się gorzej sprawdza), majeranek, papryka - zostawiam na kilka godzin w lodówce, rozkładam na blasze do pieczenia dość cienko (1,5-2 cm) i piekę. Po upieczeniu kroję na kwadraty i zamrażam. Później wyjmuję i [...]