Wafle, salceson i masło orzechowe do eliminacji. Węglowodany daj z dobrego źródła po treningu. Skład tyle kcal? Na jakiej podstawie określiłeś tę ilość? Wklej wyliczenia a rozpiskę wrzucaj jako zrzut ekranu całości a nie każdy posiłek osobno.
[...] przez orgaznim) Odpuść taką ilość banana, ja bym całkowicie go usunął. Reszta od bólu ujdzie. Co do ilości ww. wedlug mnie za duzo. Tłuszczy za mało, dodaj jakieś masło orzechowe, orzeszki na przykład. Co do białka, zmniejszyć gdzie indziej, a dodaj na poranek, po całek nocy się przyda. Jak zjesz 210 g białka tez nic złego sie nie [...]
[...] \-) Patelnie rozgrzewasz i wrzuczasz troche masełka Będziesz widział kiedy jest dobry, mam nadzieje, że poradzisz sobie /-D Ah, i jak będziesz miał go już przed sobą weź masło orzechowe, posmaruj go sobie i pokrój banana na to. Mi się przeważnie nie chce i po prostu jem go chwile po zjedzeniu placka 8-) Przepisów jest milion, poszperaj i [...]
owoce sie wlicza/slonecznik, ziemne czy olej z pestek winogron to fatalne tluszcze. skup sie na tych zdrowych"oliwa, tran, lniany, inne orzechy, awokado, maslo, zoltka jaj, tluste miesa i ryby
Źródła tłuszczów to nie tylko oliwa i jajka. Są orzechy, ryby świeże lub mrożone czy awokado. A jeśli oliwy używasz do smażenia to nie bardzo, wymień ją na masło klarowane, olej kokosowy czy nawet smalec. Kolacja także do poprawy. I tak jak wyżej jeśli chcesz mieć mniej tkanki tłuszczowej a nie wyglądać jak skinny fat to zdecydowanie ćwiczenia [...]
Najlepszym wyborem będzie masło klarowane, smalec lub olej kokosowy. Kwestia tego co Tobie bardziej odpowiada. Tutaj masz więcej informacji na temat smażenia: http://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
1 płatki owsiane, kukurydziane mogą być dla smaku 20g maks 2 zamiast margaryny masło 3 j/w 4 ok 5 tunczyka maks raz w tygodniu 6 moze być Staraj się sporo warzyw jeść jakieś orzechy włoskie, pestki dyni przegryzać w ciągu dnia.
W tej diecie proponowałbym do każdego posiłku (poza tym z jajami i migdałami) dodać łyżkę oleju rzepakowego, możesz też dodać awokado, tlustsze mięsa i ryby, smalec , dobrej jakości masło, awokado, oliwki.
Zależy też jak długo i w jakiej temperaturze. Najlepsze jest masło klarowane jeśli chodzi o smażenie na maśle Zmieniony przez - Kaziupir w dniu 2014-06-13 09:13:08
kiedy będziesz stosował i z czym masło orzechowe gdby nie ten cukier i olej całkiem kup lepiej orzechy dodaj oliwy z oliwek szczyptę soli i zrób sam przepisu szukaj w kuchni
Niestety nigdy go nie miałem zbyt wiele wiec nie musiałem z nim walczyc ale bieganie to najlepsze lekarstwo i w ogule aeroby oczywiscie odpowiednia dieta proponuje odłozyc masło uzywac mleka 0,5% i ograniczyc przetwory tłuszczowe kiełba a juz napewno nie grilowana w ogule zmniejszyc sporzywanie zeczy smazonych na masle uzywac mała ilosc oleju do [...]
Aż sprawdziłem i moje masło 100 g/49 tłuszczu, 96% orzechów Zjedz 50 g takiego masła i masz te swoje 26 g tłuszczu, przecież mięso a nawet ryż też ma jakiś tłuszcz w sobie.
Dziwne to masło bo byś musiał zjesć 200g masła. 2 x 13 = 26, prosta matematyka, w szkole przecież były proporcje, jak masz problemy zawsze dany produkt mozesz utworzyc i wklepać do swego dziennika na forum i sam Ci obliczy całe BTW
masło orzechowe jak zrobisz je z orzechów "orzechy" ziemne nimi nie są, nerkowce, włoskie są, może być też z migdałów. Twaróg jako urozmaicenie może być. Skorzystaj też z wyszukiwarki, nikt Ci tu listy nie będzie robił, takową możesz pozyskać praktycznie z każdego tematu z dietami...