Białko wystarczy około 170-180g (liczysz na beztłuszczową masę ciała na redukcji) Chudy ser wymień na tłusty / półtłusty (mniej przetworzony, podbije kaloryczność w tłuszczach i już nie trzeba np., oliwy czy orzechów wrzucać) Szpinak w sosie wymień na albo mrożony, albo świeży - bez sosu. Majonez też mozesz robić sam, który posiłek jest po [...]
Na jogurciku z bananem długo bym nie pociągnoł przy tej diecie będę głodował lubię zjeść co widać na zdjęciu ;D wakacje dodatkowo dobiły mi kilka centymetrów w pasie ;/ . Szpinak postaram się zrobić z samym czosnkiem w takim razie
[...] doglądając aby ciasto zbytnio się nie przypaliło, pod koniec obróbki termicznej możemy obrócić ciasto na drugą stronę. Smacznego Składnikami można manipulować dodając np.; szpinak /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/97ca63d45b1145dfa035bc79676485e7.jpg /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/55e96ce4ff0c461e9b871de7293bd8c8.jpg Zmieniony przez - Kwachu48 w dniu 2012-11-14 [...]
znalazlem w necie takie cos Brokuł • Sałata • Kapusta • Kalafior • Grzyby • Fasola zielona • Cebula • Szparagi • Ogórek • Szpinak • Papryka • Cukinia w takim razie moglby je kupowac Zmieniony przez - podniebny6 w dniu 2013-01-19 22:52:23 Zmieniony przez - podniebny6 w dniu 2013-01-19 22:52:58
szynka to słabe źródło bialka, chyba że masz dostęp do dobrej syznki z pewnego źródła czy węgle o 19.30 zaszkodzą? jesli dotychczas podlewało Cie tłuszczem to bez węgli, ale jeśli pas nie rosnie to mala ilość węgli nie powinna zaszkodzić buraki mogą być, ale dużo zielonych też jedz - brokul, szpinak, brukselka pozdr
[...] rzodkiew, cebulka nie spełniają jakoby swojej funkcji zasadotwórczej - mają w sobie dużo wody. Najlepsze są zielone, liściaste. Dla wielu pakerów priorytetem są brokuły, szpinak /jak papaj /. No i masz mało urozmaicone źródła tłuszczy, praktycznie zero nasyconych, głównie jednonienasycone. Powinieneś dodać tłuszcze z ryb, tran, olej lniany, [...]
Ja stosuje proszek zasadowy z inuliną oraz prosty przeliczniki 3:1 czyli na 500g mięsa zjadanego 1,5 kg warzyw :D oczywiście najlepiej było by jeść rodzynki i szpinak na okrągło;) ale można posługując się tabelami odpowiednio zrównoważyć dietę. Zagrożenie spowodowane kwasowością posiłków jest realne ale bardzo często pomijane... Zmieniony przez - [...]
[...] i jem.Takich i podobnych poś. spożywam od 4 do 5 dz.Sytuacja się zmienia jak chcę spalić nadmiar tk.tł.,ograniczam ww 100-150g dz.i właśnie miałem problem jak je stosować czy do każdego posiłku czy tylko przed i po treningu.Warzywa:brokuły,fasolka szparag.,szpinak,pomidory stosuję do kazdego posiłku wybierając jeden rodzaj z wymienionych.
[...] pełnowartościowego, tłuszcz ok, węgle na początek ok, mało, dużo za mało zielonych warzyw, twój układ hormonalny trzeba sprowadzić na dobrą drogę jedz co najmniej 250-300g zielonych warzyw(brokuł, szpinak, zielony ogórek, kabaczek, bakłażan,cukinia) do posiłku. W po treningowym daj zamiast banana np. pomarańcza, ananasa, grejpfruta, kiwi.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
1. Należy spożywać 6-7 posiłków co 2,5-3 h 2. Należy w każdym posiłku spożywać pełne białko& (zawierające wszystkie aminokwasy) Co to pełne białka? 3. Należy w każdym posiłku spożywać węglowodany o w miarę jak najniższym I/G pochodzące z warzyw(najlepiej włóknistych) i owoców Co to te I/G? 4. Należy dbać aby posiłek przed treningowy był bogaty w [...]
[...] - 0,9b/0,2t/3,6ww; Razem: 31,9b/31,4t/3,6ww- 424,6 kcal; //Po co Ci oliwa do tego posiłku? Masz tłustą rybę, więc nie musisz dodawać tłuszczu, zamiast pomidora dałbym tu szpinak ze względu na zasadotwórczość Przed-Treningowy (17:00): - Orzechy włoskie 20g - 3,2b/12t/3,6ww; - Tuńczyk w oleju 100g - 27,1b/9t; Razem: 30.3b/21t/3,6ww - 324,6 [...]