[...] zielona. Bardziej więc należy się kierować ilością węglowodanów w warzywach. Te które mają ich mało to zielone. Wszystkie kapustne, ogórki, cukinia, liściaste, jak sałata, szpinak itp. są zielone. Niezielone to najczęściej korzeniowe, typu marchewka, buraki, pietruszka, ziemniaki. jak spojrzysz w tabelę z wartościami odżywczymi to zauważysz, że [...]
Miska: Suple: tran w kapsułkach x2, Warzywa: brokuły, szpinak, pomidory, pieczarki /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/46f42c9211a14b47b06fd5167b49e227.png trochę szkoda, że sama do siebie gadam.. Zmieniony przez - serenita w dniu 2013-02-26 21:49:18
[...] w domu (Chodakowska, Mel B, joga itp.), spacery. Co lubisz jeść na śniadanie: Owsianka z tarkowanym jabłkiem i cynamonem Co lubisz jeść na obiad: omlet z pomidorem, szpinak z makaronem, brokuły Co jako przekąskę: orzechy, owoce, marchew, jogurt naturalny Co jako deser: gorzka czekolada Ograniczenia żywieniowe: WEGETARIANKA Stan zdrowia: [...]
Bardzo dobrze, Kasiu Dawaj jeszcze wypiskę z treningu z ciężarami Dieta: 1800kcal, 130g białka, 150g węglowodanów i 75g tłuszczu. Ogólne założenia diety (na 4 tygodnie): 1. Wywal z diety wszystkie syfy (słodycze, fast foody, napoje gazowane, kupne soki, jogurty „owocowe”, wszelkie zupy i dania instant, wędliny) 2. Nie pij [...]
[...] czuje że żyje.. :-) Dawno tak nie zmęczyłem plecków :-) Wieczorem jeszcze udało mi się zrobić roladę na jutrzejszą okoliczność sylwestra :-) Dzisiaj zrobiłem roladkę szpinakową z łososiem na dwa sposoby :-) jedna jest z serkiem almette a druga z serkiem wiejskim grani i chrzanem :-) obie świetnie smakują! Kwestia tego jak bardzo [...]
[...] wapnia niżtwaróg, i charakteryzuje się lepszym stosunkiem tego pierwiastka do fosforu wątróbka 1 - 2 x w tyg OK szprotki - od czasu do czasu, daj świeżą rybę 1 - 2 x w tyg szpinak - tylko w towarzystwie produktó dostarczajacych wapnia (kw. szczawiowy) i raczej też nie codziennie samo carbo to nie rozwiazanie, carbo od biedy może stanowić [...]
Mój plan żywienia (opracowany przy pomocy dziennika Vitalmax): posiłek 1 kawa z mlekiem RADZIŁBYM Z KAWY ZREZYGNOWAĆ BO WZMAGA APETYT I POZA TYM ZDROWA NIE JEST 1 Masło roślinne, kostka 10g Chleb mieszany słonecznikowy 20g Białko jaja kurzego 60g Jaja kurze - JEDNO średnie jajko (60g)60g Szpinak mrożony 50g Pieczarka uprawna, świeża 100g [...]
[...] 80 g ryżu, grillowane duże udko z kurczaka, warzywa 15:00 80 g makaronu, 30 g nasion słonecznika, 150 g twarogu, 50 g jogurtu 18:00 80 g ryżu, 15 g oliwy, 120 g kurczaka, szpinak 21:00 80 g ryżu , 120 g kurczaka, pomidor Już klamka zapadła, koniec z dodatkowymi kcal :) wystarczy, że rosnę przez dietę, więcej nie potrzeba, trzeba się [...]
[...] 4 wafle ryżowe + miód 12:00 80 g ryżu, grillowane duże udko z kurczaka, warzywa 15:00 80 g makaronu, 30 g nasion słonecznika, 150 g twarogu, 50 g jogurtu 18:00 80 g ryżu, 15 g oliwy, 120 g kurczaka, szpinak 21:00 80 g ryżu , 120 g kurczaka, pomidor suplementacja 4 g kreatyna rano shout Berserk Labs przed treningiem 4 g kreatyna po treningu
[...] 3 x 15 - dieta Dieta: 7:00 80 pł owsiane, 30 g orzechów, 40 g odżywka białkowa Berserk Labs , 30 g rodzynek 11:00 batonik potreningowy :D 12:00 penne , frutti di mare , szpinak z twarogiem + cycek 15:00 80 g makaronu, 120 g kurczaka, 15 g oliwy 18:00 80 g ryżu, 15 g oliwy, 120 g kurczaka, warzywa 21:00 100g pieczywa pytlowego, 30 g [...]
Wczoraj była siłka. Ten trening jest idealny dla mnie teraz. Czuję komfort psychiczny jak wychodzę na siłkę i w godzinę się ogarniam. Niby pół godziny czasem nie dużo a jednak dużo. 1. Podciąganie 5+1 4+2 4+1 2. RDL r. 12 32x10 32x10 32x10 3. Przysiad wykroczy 7 7 9 x 10 Wioślarz 8 min 1399 M 1. PODCIĄGANIE Z guma oczywiście. Fioletowa. Więcej [...]
[...] dni : Dzień 1 i 2 1. Fasolowy murzynek z owocami (granat albo winogrona) 2. Pieczone pulpety z szynki (z rodzynkami, curry, cynamonem) z kaszą jęczmienną i sosem 3. Smażony szpinak z tofu, papryką i pomodorem Dzień 3 1. Owsianka z sosem z wpc i masła orzechowego z jeżynami 2. Pieczone pulpety jw. 3. Grzanki z awokado, kindziukiem i pomidorem [...]
a wlasnie...zapomniałam dodać, że samo przygotowanie (mimo, że wydaje sie to czasochłonne), nie zajęło mi więcej jak 20 minut. W czasie gdy przesmażamy mięcho, szpinak sie juz rozmraża, brokuły i kalafior się gotują (2-3 minutki), a potem chwile pieczarki i cebula. reszta skladników jest na surowo: jaja, orzechy, mozarella