ja wczoraj zajrzałem do pudełka z ZMA i tam dno zaczyna być widać dlatego zapytałem, białka i stano jest jeszcze sporo i pytanie czy przedtreningówka jest w drugiej turze też obowiązkowa?
hehe, to że Ty nie liczysz... Mi sie naprawde przyda taka kuracja więc wolalbym aby wszystko bylo pewne i dopiete na ostatni guzik Morales:) 1 -100g płatków owsianych - 12 gram bialka, 7 tluszczy, 62 ww strawne - 366 kcal. -200ml mleka 2% 7g bialko, 4g tluszcze, 10g ww. - 102kcal -3 jajka na twardo 33g bialka, 25g tluszczu, 1,5 ww. - 360kcal -5g [...]
Posiłek 1: 7:00 250 ml mleka 0,5% 100 g platkow owsianych 100 g banana : 20 g orzechów włoskich: b:24; tł: 28,7; ww: 20,86 kcal: 438,34 Banan nie ma 0,9 g węglowodanów w 100 g, tylko około 20 Z bananów przy redukcji lepiej zrezygnować. Masz wysoką aktywność, więc niekoniecznie można z nich rezygnować. Lepiej zmienić nanp. pomarańcze, [...]
Black wyrywasz z kontekstu. Czytasz dziennik i widziałes ile jadł przed zawodami białka? po prostu albo jedno albo drugie. Jak ma 10g ww na kgmc to daje mniej białka bo dużo białka + kosmiczne ilości ww = ciąza. Mniej ww to daj więcej białka. Manipuluje tym w zależności od potrzeb i celów. A Twoim sposobem myślenia -> nie patrzysz na całokształt [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Procentowa białka w gainerach Olimp-owskich : Gainer MCT - 21% białka Profi Whey Mass - 45% białka Super Whey Gainer [...]
----------(-1-)---------- Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
Witam! Dolaczm sie do zabawy 1.)Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
JA JESZCZE POSZUKALEM I CHCIALEM ZAMIOENIC MOJA ODPOWIEDZ AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
więcej białka potrzeba do spalenia węgli to fakt - im więcej węgli tym więcej białka dobrej jakości(zwierzęce) i im gorsze białko tym potrzeba go jeszcze wiecej. im więcej nadmiaru białka tym więcej z niego tworzy się węglowodanów to fakt - ze 100g białka tworzy się 56g węglowodanów. Prosze o linki, najlepiej potwierdzone naukowo, że tyle białka [...]