Szacuny
260
Napisanych postów
9148
Wiek
40 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
123840
Rai, może dodaj trochę mąki jaglanej? Moim zdaniem wszystko zależy od jajek - jak mam takie wiejskie prosto z kurzej pupki, to w ogóle nie jadą jajem. Te sklepowe niestety są dużo bardziej intensywne w smaku.
Szacuny
187
Napisanych postów
2999
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
37941
no ja wiejskich nie mam więc się nie wypowiem. Daję 10g budyniu na 3 jaja. z jaglaną nie próbowąłam, ale raz zrobiłam z ugotowaną kaszą (ale nie miksowałam tylko tak wrzuciłam, bo mi się nie chcaiło)
Szacuny
497
Napisanych postów
1855
Wiek
38 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
77505
Rai - a cynamon, imbir, kardamon? Mnie czasem czuć jajkami jak wyleję masę na za mało rozgrzaną patelnie i wtedy on zamiast się szybko ściąc to się jakby poddusza