Kochani dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze dam rade
lemoni mam nadzieje ze masz racje i ze nie bedeziemy za dlugo rozpaczac
dieta dzisiaj pieknie trzymana nie skusily mnie delicje pierniki ani chipsy
własnie jem potreningowy bo z silki wrocilam dopiero i zastanawiam sie jak upcham jeszcze twarog 100g moze sie uda za jakies 1,5h chyba ze zasne
dzisiajszy trening
--> drugi tydzien jak nie ma zadnej progresji probuje zawsze cos wiecej podniejsc ale jest to tylko kilka powtozeni i na tym sie koncza moje sily a nawet widze teraz ze dzisiaj byly mniejsze obciazenia brak sil nie wiem dlaczego tak jest moze ma ktos jakas rade? <---
dzisiaj na silowni o 20:30 byl mniej ludzi i moglam zrobic wszytko szybcie, krotsze przerwy miedzy powtozeniami zrobilam no i miedzy cwiczeniam i jestem padnieta dalej czuje jak takie ciepelko zemnie schodzi.
dzisiaj zrobilam mniej seri niz ostatnio na treningu a ciezary zostaly mozna powiedziec te sam
12 min rozgrzewik na orb
ŚCIĄGANIE KOLAN W SIADZIE:27kg 4x15
ODWODZENIE KOLAN W SIADZIE: 24kg 3x15
PRZYCIĄGANIE LINKI WYCIĄGU DOLNEGO W SIADZIE PŁASKIM: 20 kg 1x15 2x12
.ŚCIĄGANIE DRĄŻKA WYCIĄGU GÓRNEGO W SIADZIE SZEROKIM UCHWYTEM DO KLATKI: 20kg 4x15 (albo 5 seri nie pamietam)
PROSTOWANIE RAMION NA WYCIĄGU STOJĄC UCHWYTEM PROSTOPADŁYSM: 10kg 3x15
Unoszenie sztangielek bokiem w górę: po 1kg ale dałam wkońcu rade zrobić 3x15
SKŁONY TUŁOWIA I Przyciąganie nóg Z LINKĄ WYCIĄGU SIEDZĄC: 25kg 3x25
UNOSZENIE NÓG W PODPORZE: 15x1; 12x2; rece mnie przy tym bola
UNOSZENIE TUŁOWIA Z OPADU -- nie zdazylam zrobie jutro
10 min na bierzni

lemoni mam nadzieje ze masz racje i ze nie bedeziemy za dlugo rozpaczac

dieta dzisiaj pieknie trzymana nie skusily mnie delicje pierniki ani chipsy

własnie jem potreningowy bo z silki wrocilam dopiero i zastanawiam sie jak upcham jeszcze twarog 100g moze sie uda za jakies 1,5h chyba ze zasne
dzisiajszy trening
--> drugi tydzien jak nie ma zadnej progresji probuje zawsze cos wiecej podniejsc ale jest to tylko kilka powtozeni i na tym sie koncza moje sily a nawet widze teraz ze dzisiaj byly mniejsze obciazenia brak sil nie wiem dlaczego tak jest moze ma ktos jakas rade? <---
dzisiaj na silowni o 20:30 byl mniej ludzi i moglam zrobic wszytko szybcie, krotsze przerwy miedzy powtozeniami zrobilam no i miedzy cwiczeniam i jestem padnieta dalej czuje jak takie ciepelko zemnie schodzi.
dzisiaj zrobilam mniej seri niz ostatnio na treningu a ciezary zostaly mozna powiedziec te sam
12 min rozgrzewik na orb
ŚCIĄGANIE KOLAN W SIADZIE:27kg 4x15
ODWODZENIE KOLAN W SIADZIE: 24kg 3x15
PRZYCIĄGANIE LINKI WYCIĄGU DOLNEGO W SIADZIE PŁASKIM: 20 kg 1x15 2x12
.ŚCIĄGANIE DRĄŻKA WYCIĄGU GÓRNEGO W SIADZIE SZEROKIM UCHWYTEM DO KLATKI: 20kg 4x15 (albo 5 seri nie pamietam)
PROSTOWANIE RAMION NA WYCIĄGU STOJĄC UCHWYTEM PROSTOPADŁYSM: 10kg 3x15
Unoszenie sztangielek bokiem w górę: po 1kg ale dałam wkońcu rade zrobić 3x15
SKŁONY TUŁOWIA I Przyciąganie nóg Z LINKĄ WYCIĄGU SIEDZĄC: 25kg 3x25
UNOSZENIE NÓG W PODPORZE: 15x1; 12x2; rece mnie przy tym bola
UNOSZENIE TUŁOWIA Z OPADU -- nie zdazylam zrobie jutro
10 min na bierzni