Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kavva/blog/redukcja second edition start str:147str

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116631

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
dzisiaj się czuje jakby mi walec po plecach przejechał.. nie jest to miłe uczucie :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
trzeba obudzic w sobie dusze masochisty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
zeby to jeszcze jakies normalne zakwasy były a nie uczucie przygniatania przez sztang ale dam rade
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
troszku się pochorowałam leże prawie cały czas mam nadzieje że do poniedziałku wydobrzeje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 7798 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 225727
zdrowia zycze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ann dzieki :)

Obli przez to przeziebienie ousciłam 2 terningi dółII i góra II, od czego zacząć w poniedziałek (bo mam nadzieje że pójde, może jutro będe miała siły ale nie wiem :( ) noramlnie od początku tygodnia czy od pominiętych treningów?

za dwa tygodnie ide na badania TSH, wydaje mi się że dalej coś z nim jest nie tak bo znów przestałam słyszeć rano budzik do pracy :(

a i po zjedzeniu białego sera nie mam wzdęcia...

zresztą ostatnio ich nie mam prawie wogole nie wiem o co chodzi... ale mi to odpowiada...
wczoraj i dzisiaj jedzenie średnio jem jakis chleb placki owsiane wpadła dzisiaj zupka chiska

dobrze mi zrobiło to odcięcie się od diety już nie mam wstrętu do cyców i całej reszty, nie mam wzdeć zaprać czy innnych tego typu problemów.

od poniedziałku będzie 1600/1800 chyba że ktoś widzi przeciwskazanie ?

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-06-27 19:52:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
normalnie lec zgodnie z planem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzisiaj zrobiłam jeden obwód na brzuch i 3x tabata z przerwą 30 sek.

a waga pokazała 64,7 kg :( jutro pomiar.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
to obcinaj, tylko na razie po rowno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3023 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21590
Kryzys, kryzys wszędzie cięcia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pytanie początkującego

Następny temat

ile jeszcze urosnę??

Spalanie
Polecane artykuły