Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
katti proszek zasadowy jest na zakwaszenie organizmu, jak jesz duzo białka a za mało warzyw to tak może się stać.
oki byłam na siłowni z zamiarem aerobów ale skończyło się na pierwszym hicie, najpierw chciałam zrobic 15/45 ale zrobiłm 3 interwały 30/60 troche ten pul na tych urzadzeniach cienko jest mierzony ale było około 180/160-150 raz nawet pokazało 205 heh.. nie chciało mi sie wymiotować tak wiec nie zaliczam go do super udanych ale serce chciało mi wyskoczyc odczwałam zawroty głowy oraz ból w klatce który sie utrzymywał dosc długo.. no ale pierwsze koty za płoty jak nie bedzie pogody na rower to bede robić hitta.. jak mi po ktoryms podejsci nie bedzie poprawnie wychodził to sobie odpuszcze. Ale chyba nie było źle ? co o tym sądzicie ?
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
zrob 30/30 5x 3 razy w tygodniu max jak dajesz z siebie wszytko to ok, i dodawaj co drugi trening. Wcale nie trzeba miec odruchow wymiotnych kazdy inaczej reaguje
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
hehe Obli a ja myslalam ze to reguła bo wsyscy sie takładnie chwala ze im niedobrze dzieki za raze zrobie jak mi napisałaś
obli ja mam pytanie do mojego treningu ze strony 71 jak sadzisz jak długo powinnam go robić bardzo bym chciała żebyś mi potem rozpisała nastepny bede robić przysiady i mc jak karzesz bo wymysliłam ze na pocztek bede je robić z taka mała sztangą albo z hantelkami
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-05-06 00:30:46
Szacuny
3
Napisanych postów
3597
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24640
dobrze wymysliłaś, ja osobiście polecam robic te 2 ćwiczenia ze sztangą, a nie z hantelkami, ja na początku robiłam samą sztangą-małą dla jasności-a teraz powoli dodaję do niej kolejne kółeczka i jestem zadowolona