Szacuny
0
Napisanych postów
2361
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17673
hehe ja tez
w takie upaly nie mam na nic sily kompletnie, na chacie mi grzeje strasznie , na silce jeszcze bardziej wiec nie ma mowy o dobrze wykonanym treningu :-/
kavva nie stresuj sie tym, przyjdzie ochota na treningi i diete znowu ja uznalam ze nie ma co sie stresowac bo w takie upaly i tak nie daje rady nic robic a tylko bym sie wsciekala ze nie ma efektow. tylko staram sie nie jesc wszystkiego na raz bo wtedy to by sie zle skonczylo
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
aa dzisiaj to ja już wiem jak się dzień potoczy. po pracy ide do Osła na obiadek...
i dzisiaj sie na gym też nie wyrobie. Ale jutro rano ide już na pewno bo sie stęskniłam
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
Iza miała bym prośbę do Ciebie mogła byś mi podsunąć jakiś plan treningowy z rozłożeniem na 3 dni ?
I miała bym prośbę o zamknięcie tego tematu.
nie jestem w stanie przprowadzić teraz redukcji tak więc nie ma sęsu aby go prowadzić. Mam za mało silnej woli do tego ta temeratura i ogólnie heh robie to tak że sama patrzeć na to nie mogę.. wróce z dziennikiem we wrześniu po wakacjach.
Teraz będe dalej ćwiczyć tylko wolała bym rozkład na 3 dni bo chce tez skożystac z ciepłych dni i rowerem pojeździć albo na spining od czasu do czasu.
Będe również pracować nad pozbyciem się złych nawyków żywieniowych.
I oczywiscie będe dużo spamować w innych dziennikach.
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-07-18 14:29:57
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
kavva a ty robilas ten FBW co dziewczyny robia (robily), np Zyrawka, czy Ann? On jest elastyczny na dwa i trzy dni - akurat. moze nauczys sie pracowac z ciezarami, popracujesz nad technika
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
wiesz jak nie ma zapalu, znaczy nie ma motywacji. wlasnie motywacja napedza do zrobienia rzeczy mimo wszystko, tylko ona - silna motywacja wewnetrzna niezalezna od czynnikow zewnetrznych