Ja cały czas myśle o tych przyrzadach ginekologicznych
i zastanawiam się co mam powiedzieć temu mojemu trenerowi żeby mi je zamienił na coś inneg,
one angażują, małe partie mięśni co powoduje że mało się spala... powiedziałam mu ostatnio że tam się mało spala na co on mi powiedział że na treningu siłowym nie spala się za dużo...
nie wiem co mam mu powiedzieć, jakieś pomysły ?
co do prszenia mięśniaków o pomoc, to też to przeanalizowałam ostatnio, no i na tej mojej siłowni to raczej jest tak że sie idzie do trenera i on mówi jak i co.. jest zawsze kilku... i jak patrzałam po tamtejszych miesniakach to już chyba od miesiaca nie widziałam zeby któryś przysiady robił...
a siłowni nie zmienie bo ta mam za free.. i jest całkiem ładna :)
a tak pozatym to mam małe zakwasy dzisiaj chyba po tym poniedziałkowym treningu

one angażują, małe partie mięśni co powoduje że mało się spala... powiedziałam mu ostatnio że tam się mało spala na co on mi powiedział że na treningu siłowym nie spala się za dużo...
nie wiem co mam mu powiedzieć, jakieś pomysły ?

co do prszenia mięśniaków o pomoc, to też to przeanalizowałam ostatnio, no i na tej mojej siłowni to raczej jest tak że sie idzie do trenera i on mówi jak i co.. jest zawsze kilku... i jak patrzałam po tamtejszych miesniakach to już chyba od miesiaca nie widziałam zeby któryś przysiady robił...
a siłowni nie zmienie bo ta mam za free.. i jest całkiem ładna :)
a tak pozatym to mam małe zakwasy dzisiaj chyba po tym poniedziałkowym treningu