Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
:( nie wyciełam tych dobrych dodałam poprostu te złe i wiem ze bede musiała teraz duzo nadrobić zeby je spalic .. dzis i w pt po siłowni dodatkowe aeroby
a i dzisiaj wegle obciełam miało byc 180g a bedzie 150g... wiem ze to nie rozwiazanie i mam nadzieje ze coraz zadziej mi sie beda zdazac te grzeszki...
mam pytanie odnosnie owocow.. bo zaraz beda tansze, jak je wliczac do diety normalnie do ww czy mozna je jakos inaczej potraktowac ?
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-04-08 09:59:16
Szacuny
0
Napisanych postów
1979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8210
_kavva_ za dobrze ,by nam było ,gdyby owoce mozna sobie jesc jak warzywai chyba najlepiej je jesc w godzinach wczesnijszych ,a nie jeść juz popołudniami
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
e dziewczyny, to nie jest tak, kalorie przede wszytskim sie licza, na pewno zjedzenie wisni do obiadu, czy kolacji nie przyczyni sie do utycia, chociaz zalezy na jakiej diecie sie jest, zbilansowana na pewno jest lepsza, ale jezeli schodzi sie na LC to owoce raczej nie sa dobrym wyborem ww.
Szacuny
0
Napisanych postów
1979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8210
Mi to zostało własnie z LC tam po obiedzie juz zakazane było jedzenie owoców.Teraz jakos trudno mi sie przełamac ,by zjesc ,ale nieraz na podwieczorek schrupie sobie jabłko