Szacuny
0
Napisanych postów
1979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8210
silną wole idzie wyćwiczycnic trudnego.Troszke zaciecia i sie uda ,ale okresl sobie czas od kiedy mozesz sobie zjesc jajas słodkosc i do tego czasu nie jedz.Z czasem wydłużaj sobie ten okres bez słodkości.
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
ja tez za ta w lezeniu nie przepadam,
toffifi cale jeszcze schowam je gdzies ale niestety poleglam dzisiaj
zjadlam 3 galki lodow i wfelek od lodow ;-/
i potem polecialam na silownie jakies 20 min pozniej
i zrobilam 45 min na steoerku z roznymi predkosciami tetne, i 10 minut szybkiego marszu na bierzni (dla mnie szybkiego dodam )
vajolet- na mnie nie dziala ta metoda z okresleniem czasu kiedy bede mogla zjesc cos slodkiego bo nie wytrwam do tego dnia bo bede caly czas myslec ze np za 2 dni zjem cos slodkiego, dzisiaj prawie skusilakam sie na jakies ciasteczka ale wkoncu na lodach sie skonczylo
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-04-07 19:02:49
Szacuny
0
Napisanych postów
1979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8210
Ja to zawsze sobie myśle ile musze sie namęczyć i napocić ,by spalić ciastko czy loda dlatego jak sie redukuje i tyle czasu i siły poswiecam na ćwiczenia i diete to szkoda mi to "zajeść" slodyczami czy jakimiś przekąsakmi.Po redukcji będzie na to czas oczywiscie z umiarem
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
ehh ja tez bym tak chciala umiec, boje sie ze zjem toffifi masakra nigdy sie nie zredukuje
------------------------------------------------
------------------------------------------------
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-04-07 19:50:41
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
dopiero co kcal obciełam i juz je nadrobilam cale 2 dni heh.. do swiat musze wytrzymac, cos w glowie poprzestawiac a w swieta sie nie objesc ciastem
jutro za kare po treningu zrobie 30-40 min areoby dodatkowo
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-04-07 20:26:31