Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kavva/blog/redukcja second edition start str:147str

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116536

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1979 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8210
Zazdroszcze Ci ,ze chudniesz przy takiej ilosci kalorii i gratuluje za duzych spodni.figure masz bardzo ładna za duzo chyba nie masz z czego chudnąc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 2015 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 71187
Witaj kavvva,
bardzo ladnie Ci idzie chudniecie, widze, ze zaczynasz 'moj' trening - zycze powodzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
Obli narazie nie ma ale pozniej heh kto wie co sie bedze działo
vajolet nie ma czego zazdrosci... dlamnie zjedzenie takie ilosci to jak dla innych 1500 kcal.. całe życie dużo jadłam i pewnie dlatego metabolim nie zwolnił.. ale wiem ze za tydzien beda cieńcia... a co do figurki to wiesz wygladam troche jak taki słup albo kolumna badz cegiełka jak kto woli brzuchol ogromny, tyłek płaski, biustu brak , plecy zgarbione ramiona schodza do przodu... jest nad czym pracowac ojj jest :) ale dziekuje
agak no własnie nie robie tego treningu z przykroscia musze stwierdzic

Wogóle nie uwiezycie co sie stało dzisiaj na silowni widziałam 2 osobu robiace mc poraz pierwszsy oczywiscie byl to jeden z trenerow + jakis jego kolega dzwigali 80 kg -> mogli sie bardziej postarac
i wogole na dziale z zelastwem tlok jest non sto na aerobach tez... oblezenie sezonowcow

trening dzisjszy
rozgrzewka 15 orbi
------------------------------------
przywodziciele 30kg 2x15 1x12 1x8
owdodziceile 27kg 1x15 24 3x15
wiem ze to do du** cwiczenie wiec cisne na max
---------------------------------------------
plecy
-takie co sie siedzi i sciaga drążek ktory jest przed nami do klatki :) nie wiem jak sie to nazywa 15kg 4x15
-siaganie drazka z gory do klatki 25kg 5x15
--------------------------------------------------
triceps na lince 10kg 4x15
barki unoszenie hantli do boku stojac prosto bo w opadzie nie umie - to mi nie wychodzi pomachała troche nie wiem ile wzasadzie musze sobie wziasc z sali z aerobami 0,5kg ciezarki bo nie umie tego podnies pomacham 10 razy i masakra
----------------------------------------------
brzuch
prosty na maszynach 4 serie
dolne na takim co sie rekami trzeba opierac i tam mi rece wysiadaja i robie 10x4 z wyprostowanymi nogami
ledziwiowy 3x15

a trening nr 1 wyglada tak
nogi:
-dwugłowy
-czworogłowy
-----------------------
klatka:
unoszenie hantli na ławeczce lezac
sciaganie ramion na maszynie (ugiente łokcie sciagamy do klatki wiecie o co chodzi )
------------------------------------------
biceps na linkach ale robie tez na ciezarka zalezy co mam wolne
barki (chyba ) unoszenie ciezarkow przed soba
--------------------------------------
brzuch zwykle na ławeczce
skosy na ławeczce
--------------------------

wiem ze nie ciekawie to wyglada... ale dupa ze mnie... za 4 tyg zmiana.. heh

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-03-30 18:48:36
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2361 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17673
hehe u mnie tez baaaardzo rzadko widze kogos kto robi MC,w sumie to raz widzialam dziewczyne (ale robila sama sztanga) i raz chlopaka, ale takiego mlodego zaczynajacego. Bo Ci "wieksi" ze tak powiem to jakos sie za to cos nie lapia :P bo nie wierze ze akurat wszyscy oni przychodza nie w tych godzinach co ja :) pewnie troche tez mi umyka ale fakt, ze malo osob to robi, przysiady tez malo ale to juz sie czesciej zdarza..

to po czym te chlopy takie nogi maja :P

A oblezenie sezonowe to jest chyba w kazdej silowni i fitness klubie teraz :/ ale daje temu jakies 2,max 3 miesiace ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 765 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 59527
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
maupa zgadza sie
monia ja team nie zauważyłam zeby mieli duze nogi hehe mało ktory ma, dla facetow liczy sie tylko biceps i klata... hehe

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-03-30 19:36:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2361 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17673
no fakt, niektorzy maja tylko gore duza, ale u niektorych zdarzaja sie naprawde fajne nozki .. bywaja tez tacy co maja juz wedlug mnie za duze :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1979 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8210
Bo faceci czesto cwicza tylko na kalate pomijając nogi wogóle i niekiedy smiesznie wyglądają klata rozbudowana,bicepsy ,a nogi jak patyczki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hehe no to prawda... wiecie co bym zjadla... bulke z maslem :) i z krakowska sucha...
w kuchni grzeje sie makaron z kurczakiem i z pieczarmi+pomidory :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 84 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 606
Ja sobie wypraszam, ćwiczę całe cielsko włącznie z nogami ... może dlatego, że mam najsilniejsze (nie dziwota ).

Ekhm, to znaczy teraz nic nie ćwiczę, bo nie mogę

_kavva_, a za Ciebie to mocno trzymam kciuki - rówieśniczko
btw. fajne laczky na zdjęciach z 1 postu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pytanie początkującego

Następny temat

ile jeszcze urosnę??

Spalanie
Polecane artykuły