Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kavva/blog/redukcja second edition start str:147str

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116489

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
temat zapodany.. ja bym sie tez mogła zrekompzytować tłusz z brzucha przeniść gdzie indzie i by było super
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
to ja tez tak po 100g z pupy i bede zadowolona
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2361 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17673
Fajnie by bylo wziac udzial w takim eksperymencie, zobaczymy co Puma odpisze na Twoj post kavva. Tylko kurde teraz jest taki problemowy okres bo zaczynaja mi sie kola i zaliczenia praktycznie z dnia na dzien , w sumie tylko przez dwa tygodnie wiec moze by jeszcze dalo rade, ale nie wiem czy dalabym rade z czyms takim jak pisze agak ze np 1,5kg miesa codziennie ;)) bedzie wiecej wiadomo dziewczyny to bedziemy myslec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
Obli ja Ci jestem winna podziękowania. Po dzisiejszym trnigu czuje się rewelacyjnie wkońcu robie to co mi sie podoba i taki trening daje mi duzo energi. Gdyby nie Ty to pewnie cały czas bym machała na maszynach i pewnie nigdy bym nie wygladała jak chce a tak to widze światełko w tunelu bo ja lubie miesnie i chce je mieć

moonnia noo fajnie by było zobaczym co Puma napisze jak bedzie za duzy hardcor to nie wiem czy ja podłam hehhh

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-05-17 22:39:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 56805
czemu sie nie nadajesz hmm co niby boisz sie ze nie dasz rady... ?

kavva nie,że się boję jakby to było tak po lecie czy coś to jeszcze,po drugie takie eksperymenty wiążą się przede wszystkim z hardcore'm a co za tym idzie kasa,czas itd. bo na pewno jakieś suple dojdą no i reżimy z dietą,a na to idzie niestety kupa kasy wiem coś o tym,bo odkąd zaczęłam stosować suple i stosować diety powiedzmy wysokobiałkowe to zarabiam tylko na własne jedzenie

lubię taki hardcore,ale patrzę na to realnie
ale w sumie tak naprawdę jeszcze nic nie jest dokładnie określone,więc nigdy nie mówię nigdy

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 317 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4833
Mi się bardzo podoba pomysł eksperymentu Oczywiście wątpliwości też są Jeżeli chodzi o mnie to uważam że lepiej było by wcześniej... bo potem zaczyna się lato Trzeba będzie pomyśleć :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
jutro bedzie propozycja od Pumy tak wiec sie dowiemy szczegułów, termi mozemy same ustalic. Jak beda suple to tez odpadne bo z kasa cieko.. ale się zobaczy czego oczekuje Puma możemy dać tez własne sugestie. Zreszta Puma jest otwarty na propozycje

edit:
Puma napisała ze supli nie bedzie tylko dieta

edit:
mam mega zakwasy na dwugłowym czyli MC dobrze zrobiony pozatym mnie nic nie boli (czyli technika chyba tez oka) aa triceps tez mam mały zakwas

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-05-18 08:23:52
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 761 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2290
eksperyment wydaje się ciekawy..
mi też by się taka rekompozycja przydała, najlepiej cały fat z tyłka i ud przenieść w cycki wtedy miałabym miseczkę D
a tak na poważnie to na pewno wymaga rzeczywiście mega reżimu

eh ja jakoś ostatnio zakwasy mam tylko w łydkach od biegania
hmm chyba za słabo sobie biorę te treningi

Zmieniony przez - katti w dniu 2009-05-18 08:37:33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
katti no eksperyment wydaje sie być kuszący, a myslicie ze 8 tygodni damy rade? czy może by to skrócić . Puma pisał o tej klatce i ja sie tak zastanawiałam wczoraj jak to będzie wygladać jak np rozbudujemy sobie klatke to bede tam głownie mieśnie i prawie cycka nie bedzie jak to bedzie wygladać hmmm.

dziewczyny jak jesteście zainteresowana to wpisujecie się do tego tematu w dziale dla zawansowanych, musimy ustalic termi rozpoczecia okres trwanie, Puma chetnie weznie wszytkie nasze propozycje pod uwage
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 765 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 59527
właśnie dotarła do mnie info o eksperymencie.

kusząąący
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pytanie początkującego

Następny temat

ile jeszcze urosnę??

Spalanie
Polecane artykuły