Szacuny
3
Napisanych postów
3597
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24640
ale narobiłaś mi smaka....też bym z chęcią wciągnęła takiego batona...nie jadłam jeszcze sklepowego-opisz jak smakuje Ja jak zaczęłam jeśc te 1800 kcal, to na początku - pierwsze dni mieściłam z trudem, a teraz jest mi mało!! brzusio się rozepchał, niedawno jadłam i juz jestem głodna..
Zmieniony przez - Zyrafka198 w dniu 2009-04-09 12:25:21
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
a ja dopiero zaczełam 1800 kcal i godzine po posiłku jestem glodna masakra...
jak smakuje matrix czekoladowy cos jak mikywej czekoladowy tylko o takiej bardziej zwartej konsystecji ogolnie mowiac jest stlodki szkoda ze nie ma w nich orzechow..
za 1,5h na aeroby ide - nie chce mi sie wolala bym isc do fryzjera heh
Szacuny
0
Napisanych postów
1979
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8210
Oj dziewczyny tak Wam teskno za zakwasami,ja moge swoje oddac mam je prawie cały czas .A cwcziczyc z zakwasami to istna maskra.W tym tygodniu są ciut mniejsze ,ale czuć ,szczegolnie przy ćwiczeniach.Zauważyłam ,ze najwieksze mam ,gdy robie MC .
1800 wow ja 5 razy w tygodniu mam 1200kcl ,dwa razy 1700kcl ,ale to i tak duzo wiecej niż jadlam wczesniej powolutku dojde i do swojego zapotrzebowania.
Szacuny
0
Napisanych postów
761
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2290
żyrafka dużego doświadczenia w temacie odżywek nie mam
wanilia była ok, ale po dłuższym stosowaniu odrzucało mnie na metr
teraz czekam na moją kawową ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8275
mi to białko matrix 5,0 czekoladowe tez tak nie dokonca ale wczoraj piłam wiczorem z woda zamiast twarogu i zero spuchniecia rano i wzdecia tez nie bylo
mi smakuje ta z multipower formuła 80 czy jak to sie tam nazywa waniliowa, musze sobie kupic nowa chyba o na tym matrix czekoladowym daleko nie pojade chodz bialko moze zastopic kakao,a batony czekolade... tak wiec jest plus zamiast tfifi
Szacuny
3
Napisanych postów
3597
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24640
a Ty Katti piszesz o odżywkach do picia a ja pytałam Kavve o batoniki. Co do odżywki kawowej to będzie moja nastepna ..chyba..bo szczerze mówiąc wolałabym najpierw wypić porcyjkę i dopiero po spróbowaniu kupować mega pakę. Teraz mam ta ciasteczkową, która polecana jest jako bardzo smaczna, a mi smakuje średnio, ale już mam więc będę pić, choć chętnie piłabym ja na zmianę z inną My tu gadu gadu o pysznościach i ja znów głodna, a przecież godzinę temu zjadłam porządne danie z tuniolem z roli głównej, ahhh.
Dziś wybieram się z przyjaciółka na kawkę, chyba skuszę się na latte..
Zmieniony przez - Zyrafka198 w dniu 2009-04-09 14:52:56