Integra hmm nie mysle o nich do 15 tej pitem jest gorzej ale teraz sobie mysle ze jak je bede jadla to nigdy przenigdy nie wyjdzie mi redukcja to nigdy przenigdy--> nawt pomaga :) i chyba fakt ze poraz pierwszy od jakis 10 lat jade na wakacje na 2 tyg :) w sierpniu, jest motywacja
------------------------------------
Ludziska!!! własńsie z siłowni wróciłam i odrazu siadam do komputerka zeby wam relacje zdać a wiec.. zdecydowałam ze pogadam z trenerem no i pogadałam
podchodze mówie ze chce żeby mi trenig zmienił mówie ile juz go mam i jak sie czuje itd.. i mówie że chciała bym trenig na nastepne 4 tyg, że chciała bym miec wiekszosć ćwiczeń na wolnych obciążeniach, bo te pięć kilo wiecej na maszynie to teraz dlamnie duzo.. mówie mu że chciała bym MC, przysiady na co on mi powiedział że nad przysiadam może sie zastanowić ale z MC narazie odpada bo technika trudna

to mu mówie ze chce cwiczenia ktore angarzuja wiecej parti mieśni i ze to ćwiczenie jest bardzo dobre... na co on ze pomysli i ze mi rozpisze trening... poszłam ćwiczyć, podchodzi i sie mnie pyta czy trening obwodowy kiedys robilam. Mówi mu że nie (oczywiscie jak mi wyjaśnił co to jest

)
no i dostałam trening obwodowy który wygląda nastepująco :
-mam wykonywać 2-4 obwody
-każdy owód przrywany odpoczynkie ok 10 min kardio (na dowolnej maszynie)
-trening 5-6 tygodni
-trening 3-4x tygodni
-rozgrzewka 10 min kardio HR-140
-zakonczenieni 10 min kardio HR-140
i teraz tak wypisze grupy mięsniowe na każdą są do wyboru 2-3 ćwiczenia.. niestty są wpisane nr maszyn i rozpisane ćwiczenia na wolnych cieżarach tam gdzie są maszyny to nie napisze teraz co to jest bo nie pamętam teraz za dobrze
Grupa Mięśni / Cwiczenia
----------------------------
Klatka / rozpiętki, + 2 opcje na maszynach
Pośladki / wypady dalekie + 1 opcja na maszynie
Plecy / 3x maszyny, widze tu ściaganie linki wyciagu dolnego, drożka do klatki nachytem szerokim i cos czego nie kojaze
Uda wew i zew/ 2x maszyna przywodzciel i odwodziciel i to samo tylko na linkach wyciagu
Biceps / na linkach wyciagu lub hantle
Brzuch / 3
ćwiczenia
Triceps / linki wyciagu lub Hantle
Brzuch / skosy na ławece, na maszynie, i skłony z cieżarami
Barki / Wznasy bokiem, wznosy przodem i cos na wyciagu
Uda / wypady bliskie, 2x maszyny
Uda / 2 x maszyny
w kazdym z obwodów robie jedno ćwiczenie - dowolne, nalepiej je zmieniać, ale wiadomo że może czasem nie być takiej możliwości bo jakis ludek bedzie okupował użądzenie- na każdą z wymieninych parti, dane ćwiczenie wykonuje 20 sekund, około 20-30pow.
i oczywiscie trener powiedzial mi ze pomoze mi ten trenig podszkolic oczywiscie technike aby pozniej muc podnośc wieksze ciezary czy cos takiego...
-----------------------------
I co wy na to ?
-----------------------------