Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

kavva/blog/redukcja second edition start str:147str

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116475

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 56805
dołączam do was
dzisiaj miałam 3podejścia,ale w końcu się udało

może załóżmy jeden wspólny dziennik "moje problemy ze stolcem"

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 761 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2290
heheheh

a tak naprawdę to nie jest śmieszne...mnie to męczy kurde i już nie wiem co mam zjeść :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 56805
katti wiem,że nie jest śmieszne,bo sama też cierpię i czasami z bólu już nie mogę

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 7798 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 225727
chyba jedyna nie mam z tym problemu hm.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 296 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1200
ja nie mam problemow ale jak chce przyspieszyc ze sie tak wyraze wydalanie to : jem 4 duze lyzki otrab ale takich twardych nie miekkich i popijam woda apotem pije kawe z mlekiem... i reakcja natychmaistowa:D
sprobujcie:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275
konczac nasz ulubiony temat

melduje ze bylam na siłowni i wyszła niestety sprawa ktora mnie martwi okazalo sie przy wiozlowaniu sztangielka w oparciu o lawke ze mam mocna dysproporcje jak prawa mogla bym z 11 kg mysle 12 tez by poszlo to lewa ledwo zrobilam ostatnia serie z 9 kg cwiczac dalej zauwazylam ze bardzo sobie pomagam w ciwczeniach ze sztanga prawa reka az tak ze mam razenie ze lewa reka jest silniejsza bo mi jakos latwiej nia idzie... musze popracowac nad tym mysle ze duza wine maja tu maszyny bo na nich wczesniej cwiczylam... trening dzisiaj nie byl zly zaraz zrobie wypiske moim faworytem jednak jest ten gdzie mam MC
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
zaczynaj od słabszej reki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2084 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8275

a wiec tak troche mi wstyd bo wyciskanie sztangi w waskim uchwycie robilam z takim cieżarem jak przysiady nie wiem czemu ale 4ud mam bardzo słaby

wypady dzisiaj robiłam do przpdu troche mi to trudniej idzie niż jak robiłam do tyłu bardy zrobiłam ze sztanga prostą bo łamana troche za cieżka

motylek ciezko sie robi... musze bardziej nad ta klata popracowac.

na rozgrzewke 5 min orbi na koniec 10 mni bierznia pochył i szybki marsz

Obli dzieki za rade tak bede robić

edit:

chcialam dodac ze na poczatek ustalilam sobie dwa dni w ktorych moge zjesc cos slodkiego jest to sr i sb jesli w jakis dzien sie nie skusze to przepada.

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-05-24 23:18:36
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2361 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17673
o ta opcja ze jak nie zjesz w ktorys z dni to przepada to dobry pomysl, zeby tego nie przesuwac bo nic z tego dobrego nie wyjdzie tylko jeszcze ustal sobie ilosc - 1 kostka, 2 kostki czekolady a moze pol

chyba tez sobie musze tak na kolorowo powpisywac cwiczenia i ciezary az sie przyjemniej oglada i lepiej widac co i jak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ja sobie ustalilam ze moze byc to batonik, lod, cos w malym opakowaniu...

narazie dalam dwa dni bo jeden to cos wydaje mi sie ze hmm.. nie dam rady narazie..

po wczorajszym ptasim mleczku przybyl mi 1 kg masy miesniowej oczywiscie

mój jadłospis na dzisiaj :

1. owies 4 łyżki, jablko twaróg orzechy
2.wiejski 150g, owies 1 łyżka, orzechy
3.sałata, ogór zielony, papryka, 3 jaja, waza 3 kromki
4, ryz/makaron, cycek z kury, warzywa

interwały

5. omlet z 2 jaj, białka (dodawać tu owies czy nie musze ? )

moze być taki jadłospis ?

Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-05-25 08:14:33
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pytanie początkującego

Następny temat

ile jeszcze urosnę??

Spalanie
Polecane artykuły