Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 4.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 194471

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 401
Siema. Jak uzyskac takie brzuch(zdjecia ponizej) chodzi mi dokladnie o te 'wciecia w biodrach', dol brzucha. Sa na to specjalne cwiczenia czy wystarcza zwykle brzuszki? z gory dzieki
http://londynek.net/image/jdnews/2251908/7027-lg.jpg
http://www.menshealth.pl/m/201/sh_49758994-bda22ce6dbeea6f415838c89c6cc98ed.jpg 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1793 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11645
barxley Są to mięśnie skośne brzucha, i nie są angażowane podczas treningu skłonów leżąc (brzuszków). Trening brzucha powinien angażować dół mięśni brzucha, mięśnie proste i mięśnie skośne. Polecam Unoszenie nóg -> Skłony boczne z obciążeniem -> brzuszki albo trening ABS2

Life is to short to be small :)
http://www.sfd.pl/Moja_siłownia_:_-t821837.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 150 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3452
siemanko :)
mam pytanko, mianowicie czy taki trening przyniesie jakies skutki?
planuje trenowac jedna partie w jeden dzien np:
klata - pon
bary - wt
sr - basen, sauna itp
plecy - czw
rece bic + tric - pt
sobota przerwa
i w niedziele nogi
czy takie cos ma sens?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
jak masz staż odpowiedni to możesz trenować partię dziennie, ale przypuszczam że to zdecydowanie za dużo , zrób trening 4 razy w tygodniu , ułóż dietę i rośnij zdrowo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 150 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3452
za duzo? 4 cwiczenia po 4 serie 12/10/8/x to za duzo? a tak to trenuje juz z miesiac czasu, ale mysle nad zmienieniem treningu na fbw? bedzie lepiej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
jak będzie Ci wygodniej 4 treningi w tygodniu to maks, 3 na regeneracje i dłuzszy sen się przydadzą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no i gitarra
a w dni nietreningowe sauna i basen beda dobre?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
super, dzieki, pozdro :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 47 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 347
Dzisiaj mam bardzo mało czasu, a trening do zrobienia. Czy nie będzie nie korzystne jeśli zrobię ten trening jutro(czwartek)? Dzisiaj mam Plecy i biceps, robię mase, zaś w piątek nogi i barki.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FBW dla początkującego:

Następny temat

Pytanie, proszę o pomoc.

Spalanie
Polecane artykuły