Szacuny
33
Napisanych postów
9858
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
59190
scyzoryk69
jak celem jest masa to 1 CWICZENIE 4-5 SERIE.
na czym chcesz budowac mase na uginaniu o kolanko różowego hantla?
takie gdybanie co lepsze dla two***go bica nie ma tu znaczenia, bo skupienie powinno byc kladzione na podstawy, a nie na sprawy kosmetyczne.
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1772
Witam, nie będę zakładał osobnego postu.
Sporo czytałem i chciałem się tylko upewnić, mianowicie jeśli robimy masę, ale mamy na brzuchu sporą ilość tłuszczu, to należy się nie przejmować tym, że na masie przybędzie nam kg, tylko zaczynać trening aerobami i katować brzuch 3-4 razy w tygodniu?
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1844
witam
jakies 1,5 miesiaca temu zlamalem reke jakies 2-3 cm nad nadgarstkiem bez przemieszczenia, gipsu nie mam juz od poniedzialku i nie wiem kiedy moglbym wznowic treningi ? slyszalem ze 2-2,5 miesiaca czy to prawda ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Cainsw
mięśnie klatki piersiowej są ułożone horyzontalnie , więc w zależności skosu pobudzasz różne jej rejony jednak rotaja pozwala w końcowej fazie na mocniejsze spięcie mięśni piersiowych w szczytowym momencie , jednak ważne aby w żadej wersji sztangielki się nie zderzyły w szczytowej fazie
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
pigini
to nie do końca tak, że nie przejmujesz się otłuszczeniem, jeśli już masz znacznie otłuszczony brzuch to najpierw dobrym wyjściem byłoby go zredukować do przyzwoitego poziomu, a później przejść na cykl masowy. Na masie dozwolone żeby poziom tkanki tłuszczowej wzrósł ,ale wszystko w granicach rozsądku
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
mck95
na to powinien odpowiedzieć lekarz , złamania w okolicach nadgarstka sa dość poważne i często długo nie można wrócić do pełnej sprawności, pogadaj z lekarzem i jeśli zezwoli powoli wracaj do aktywności fizycznej
Szacuny
13
Napisanych postów
861
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17405
Cześć. Cwicze na silowni około 8miesiecy. Jak wiadomo każdy ma jakaś partie, która jest u niego priorytetem, znaczy rozsrasta się lepiej niż inne. U mnie to są nogi, tak zauważyłem. Przykładowo powiem, że mam 41w łapie, a w nodze 70. Dodam, że jestem na masówce ale jakoś tłusto nie jest. Moje pytanie jest takie czy można cwiczyc np. nogi siłowo, a reszte masowo? Chce mieć silne nogi, umięsnione ale nie chce dojsc za kilka lat do 80cm w udzie.. ;)