Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
20
spaiter
wolałbym swój trening bo było widać efekty a jak bym się przyłożył, trochę zmodyfikował go i dietę było by jeszcze lepiej:)
teraz będę ćwiczył 2razy w tyg bo przygotowania do sezonu mam ale jak mówiłem pod koniec września już 3razy w tygodniu.
a czy mógłbym ćwiczyć tak pon-10powtórzeń z 60%ciężaru, wt-wolne, śr-5powtórzeń 80%, czw-wolne, pt-15powtórzeń 40%, sob i nd wolne od siłowni?
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
20
spaiter
na nogi zbytnio nie zwracam uwagi tylko robię 2ćwiczenia ponieważ nogi są ciągle eksploatowane a zależy mi na klacie więc dałem ją jako 1ćwiczenie. może tak zostać czy nogi dać gdzieś na środek?
a o to co pytałem "a czy mógłbym ćwiczyć tak pon-10powtórzeń z 60%ciężaru, wt-wolne, śr-5powtórzeń 80%, czw-wolne, pt-15powtórzeń 40%, sob i nd wolne od siłowni?"
może tak być?
Szacuny
1
Napisanych postów
175
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5145
Zasugerowałeś uginanie ramion - będzie angażować więcej mięśni/będzie lepsze od podciągania? Czy najlepszy efekt będzie przy stosowaniu tych ćwiczeń zamiennie?
Narazie bym tak nie kombinował, jeśli już bardzo chcesz to poczytaj o 15-10-5 WODYNA, w dziale TDZ.
Obstawiałbym FBW, uczył się podstaw, ACT ok, dla początkującego, a potem mozna spróbować FBW.
qwe-sfd
Podciąganie będzie też angażować najszersze, więc jeśli masz gdzieś w planie podciąganie, to zrób uginanie + pompki, jesli nie, to podciąganie możesz zostawić + pompki.
Zmieniony przez - spaiter w dniu 2011-07-21 23:43:33