Szacuny
4
Napisanych postów
606
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
10405
Witam mam pytanko troche sypnął mi sie plan a mianowicie trenuje 3 razy w tygodniu poniedziałek, środa i piątek dziś wypadło tak ze nie mogłem trenować, czy moge przerzucic trening na jutro a potem od razu w środę zrobić kolejny trening ? Czy w jakiś sposób nie zakłuci to regeneracji i trening będzie miał sens ? z góry thx za odpowiedź zdr.
Nie sztuką jest stawiać sobie cele, sztuką jest je realizować .
Szacuny
0
Napisanych postów
142
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2203
wilusiw tak jak mówisz raz płaska raz skos itd nie przejmuj się że skos górny robisz 1x bo w każdym ćwiczeniu na klatkę angażujesz górę, dół, środek tylko w poszczególnych ćwiczeniach dajesz akcent na daną część. To samo plecy, barki.
Szacuny
4
Napisanych postów
606
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
10405
też bym tak zrobił jak napisałeś jednak w sobote będę miał dosyć sportowe zajęcie (będę robił w lesie drewno na zimę) i nie chciałem katować klaty tego dnia ;( dodam że we wtorek robiłbym bary a na środę przerzuciłbym plecy z tricem potem czwartek wolny i piąteczek klaciora + bic, jak myślisz da sie tu coś jeszcze przestawic zeby było ok ?
Nie sztuką jest stawiać sobie cele, sztuką jest je realizować .
Szacuny
0
Napisanych postów
142
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2203
ja bym na twoim miejscu klatkę/barki we wtorek barki/klatkę czwartek a placy w sobote albo wcale ja kiedy mi wypadł trening pleców po lesie to zrobiłem je delikatnie a na następnej sesji był ładny skok do góry z tego względu że jak się uzap... w lesie to masz extra trening siłowy
Szacuny
0
Napisanych postów
145
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1737
Dzień dobry, chciałbym zapytać czy aeroby wykonywane bezpośrednio po treningu siłowym mają sens? Mniej więcej wyglądało by to tak 40-45min trening siłowy + 15-20min aerobów.
Szacuny
110
Napisanych postów
11936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
90986
widząc powyższe pytanie zapytam jak długie aero można robic po treningu na redukcji?? ja dochodze do max 35min, może jeszcze byc?? na cxzo nie dam rady dlatego wole po siłowym
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!