Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 4.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 194433

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
wszystko zależy od metody treningowej trzymanie się ścisłej ilości serii nie do końca jest poprawne, ale generalnie będzie ok

a pytanie ile kto robi jest bezzasadne , aktualnie na barki jakieś 25 serii na treningu wykonuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 770 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 21771
rion10 możesz to rozwinąć bez przeprostu

Każdego dnia jestem coraz większy...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 108
Witam !

Mam 16 lat około 183 cm wzrostu 60 kg wagi ćwiczę pompki 5 serii po 15 co serie minuta przerwy ćwiczę zwykłe brzuszki 3 serie po 50 oraz od czasu do czasu A6W aż się zmęczę.

Plan ćwiczeń jest taki :
poniedziałek-środa-piątek - pompki
wtorek-sobota - brzuszki
czwartek-niedziela - A6W

Spożywam produkty zawierające białko typu jogurty,ser,mięso białe,mleko,jaja

Moja prośba to ocenie przez was mojego planu zajęć i odżywiania oraz dodania poprawek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
jak opszczasz ciężar dochodzisz jeśli to możliwe jak najbliżej kąta 180 stopni ale zwróć uwagę że jak troszkę za daleko wyprostujesz łokieć to następuje w nim jakby blokada i najczęściej przekraczasz wówczas 180 stopni, więc robisz możliwie największy rom bez ów blokady w stawie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3369 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11510
Możecie mi podać link do treningu WODYNa na siłę?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 465 Napisanych postów 9074 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45023
Postanowiłem przejść na trening FBW
Cały czas ćwiczyłem splitem i jakoś nie mam przekonania do FBW, z tego względu, że robi się tak mało serii na partie.
Przechodzę na FBW z tego względu, iż organizm przyzwyczaił się do splitu.

Ku waszej pamięci, Żołnierze Wyklęci!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
ale częstotliwość trenowania danej partii wzrasta, ale nie musi być tych serii przesadnie mało 3-4 możesz zrobić więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 465 Napisanych postów 9074 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45023
To może być na małe partie 3s. a na duże 4s.?
Po miesiącu ćwiczeń dodając po jednej serii do każdej partii...
Bo w swoim planie, którym będę ćw. mam na każdą partię 3s.

Ku waszej pamięci, Żołnierze Wyklęci!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
może być choć możesz spokojnie robić po 5-6
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 280
Witam, w pn zapisuje się po raz pierwszy na siłownie, głównym celem jest poprawa sylwetki. Mam zamiar przez kilka miesięcy stosować trening ACT 3 razy w tygodniu. Mam następujące pytanie, przy 170cm wzrostu i 71kg stosować dietę redukcyjną czy nie ?? i czy dieta jest zalecana od samego początku treningu??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FBW dla początkującego:

Następny temat

Pytanie, proszę o pomoc.

Spalanie
Polecane artykuły