Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 4.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 194357

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 93
Czy cwiczenia abs lub a6w pomagaja??jaki bedzie efekt po abs a jaki po a6w ? co lepsze/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
a6w nie daje nic poza przetrenowanie lokalnym ( mięśni brzucha ) abs lepszy system ale nadal zbędny

co chciałabyś osiągnąć ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 110 Napisanych postów 11936 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 90986
rion10 i jaki dodać wysiłek do tego HST zeby tłuszczyk spadał?? te kompleksy to w DNT dawacy czy po siłce??

Zmieniony przez - PK_Kaczor w dniu 2011-08-17 17:15:06

Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
jesli już to w dni bez treningu

mimo wszystko najpierw uderzyłbym interwałami , jeśli już kompleksy sztangowe to uwzględnij je w diecie i obserwuj czy nie będzie za dużo dla organizmu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 110 Napisanych postów 11936 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 90986
a da sie zrobic interwały bez biegania?? bo chciałbym to narazie wykluczyć z treningów.
przy aero na rowerku zap... jak głopi nogi mnie bola, leje się ze mnie a puls pokazuje mi 110, nie wiem czy pulsometr taki chu.. czy faktycznie mam tylko tyle.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
nawet trening siłowy jest formą treningu interwałowego

ile robisz tych aerobów że nogi Ci wymiękają ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
włąsnie chodzi o to że nie dużo teraz bo 4 razy w tyg, w zeszyłm zacząłem od 20 min teraz 25min, po treningu nigdy nie robiłem jeszcze aero moze dlatego, a aero robie dobiero od lipca ale wdedy to tylko 3 razy w tyg w dni bez siłki i doszedłem do 50 min i jakoś dałem rade tyle jechać, a teraz jakoś nogi mnie bolą :-/

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 93
rion10 chcialabym uzyskac miesnie brzucha o troche tluszczu z brzucha spalic, a masz moze jakies cwiczenia domowe albo takie jakies co nie trzeba zadnych przyzadow zeby spalic z 4-5kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
zeby spalić tłuszcz to dieta redukcyjna i aero/interwały

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
PK_Kaczor

to dziwne bardzo bo aero powinno dać Ci jakiś spadek fałd, interwały są o tyle lepsze, że nie dłużą się i dość szybko się je wykonuje

ja mimo wszystko na Twoim miejscu jak nie dajesz rady 25 minut aero to kompleks sztangowy zajedzie Cię, choć w moim przekonaniu na razie kompleks sztangowy to dla Ciebie zdecydowanie za dużo

daj sobie czas na adaptację do aerobów, może być tak też, że dieta u Ciebie po obcięciu jest za mało kaloryczna i mięśnie nie dają rady z regeneracją, a to znaczy, że obciąłeś za dużo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FBW dla początkującego:

Następny temat

Pytanie, proszę o pomoc.

Spalanie
Polecane artykuły