Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
no typowo pod siłę nie ma sensu z reguły na planach siłowych stosujesz dodatni bilans kaloryczny, jak zejdziesz poniżej zapotrzebowania może być ciężko
Szacuny
10
Napisanych postów
144
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1324
mam podobny problem, lecz nie widziałem odpowiedzi.
Reloaded Witam.
Moje pytanie brzmi:
Bol nogi, w tak jakby w lydce na pocatku 2 tyg temu bardzo slabo prawie w ogole i bol sie nasilal teraz przebiegne 50m i tak noga mnie boli ze ciezko mam chodzic, nawet przy szybkim marszu odczuwam juz bol.
Umowilem sie do lekarza ale dopiero we wtorek co mgoe zrobic do tego czasu zeby przesatlo mnie chodz troche bolec.
mam też ten ból w łydce w lewej nodze po prawej stronie od stawu skokowego.
jak wczoraj biegałem to ból nie był taki silny, czy powinienem coś z tym zrobić?
Zmieniony przez - mazianarky w dniu 2011-05-27 09:38:28
Szacuny
0
Napisanych postów
342
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2929
cwicze planem przód/tył ciała i ostatnio mam straszny zastój w klatce. Nie moge dołożyc ani kilograma do moich cwiczeń
moje cwiczenia na klatke to
wyciskanie sztangi na poziomej 3x10 (w poprzednim planie treningowym nie miałem tego cwiczenia)
wyciakanie hantli skos górny 3x12
co zrobic zeby sie przełamac? Nie chce zmieniac całego planu bo inne partie mi idą.
Szacuny
520
Napisanych postów
21399
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
141207
Reloaded & mazianarky
Lekarz wita was z otwartymi rękami, innej możliwości nie ma, zmiencie też buty na typowe do biegania jeśli takowych nie macie i nawierzchnie na której bieganie jeśli to asfalt/beton/kostka.
pedro1993
Obetnij cięzar o 10-15% i dokładaj powoli.
Pilnuj techniki.
Zmieniony przez - Viren w dniu 2011-05-27 17:10:18
Szacuny
0
Napisanych postów
292
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1134
dzisiaj kupiłem halówki do biegania za 15,99zł czy będą dobre? jedne halówki mam na trening siłowy, drugie do biegania, wcześniej biegałem w adidasach.
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
Pytanie dotyczace wyciskania sztangi (plaska, skos). Kiedys czytalem, ze gryf prowadzic +/- na wysokosci sutkow. Czy poprawnie jest wykonywanie wyciskania prowadzac gryf na wysokosci gornej czesci klaty/obojczykow? Ostatnio tak sie bardziej skupilem i wydaje mi sie, ze lepiej i mocniej czuc miesnie klaty, kiedy gryf prowadze na wysokosci gory klaty. Taka opcja jest poprawna?
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
841
Moje pytanie (mam nadzieję, że dobry dział) - nad czym powinienem pracować przy mojej sylwetce? Fakt, że jestem dosyć szczupły, trochę ćwiczę, ale coś mi w niej nie pasuje.