Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 4.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 194563

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 184 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10814
Jest jakas opcja, zeby robic 3dniowego splita i w 1 dniu wykonywac bic+tric? Jak polaczyc pozostale partie?
klata+barki/plecy+nogi czy jakos inaczej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 346 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 14367
do usuniecia

Zmieniony przez - kkamykk w dniu 2011-06-05 16:36:24
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 21399 Wiek 30 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 141207
Bre

Np.

Nogi
off
Klata + bic + tric
off
Plecy + barki
off
off

ale splity 3 dniowe to tak sobie...

Zmieniony przez - Viren w dniu 2011-06-05 16:54:12
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 770 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 21771
Witam mam pytanie czy w czasie budowania masy można robić brzuch ???
i kiedy.
Po treningu ??? Na siłowni spędzam 1,5h
Czy w dni nietreningowe ???
Ile razy w tyg ???

Każdego dnia jestem coraz większy...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 112
witam
Mam pytanie. Czy trenujac na siłe wystarczy 1 Cwiczenie 2 razy w tygodniu na dana partie robic?? W sensie czy np trenujac klate stricte na siłe wystarczy targac na płaskiej 10 serii po 5 pow. w pon i piątek?? to sie tyczy kazdej partii?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
kaktus96

jak trening masz prawidłowo ułożony i bazujesz na ćwiczeniach złotych to jak raz zrobisz brzuch w tygodniu po treningu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 44 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 390
Witam. Maiłem 2 tygodnie przerwy od treningów z powodu choroby. Czy wystarczy zrobić tydzień lżejszych treningów np. FBW, 3 serie na większe partie, 2 serie na mniejsze, tylko, że małym obciążeniem, około 50% max i można ćwiczyć dużym obciążeniem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
Wojteg

jedno ćwiczenie to trochę mało ale oczywiście częstotliwość treningów danej partii więcej niż raz w tygodniu mile widziana
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
PeterP

wszystko zależy jak mocno chorowałeś, spokojnie zrób tydzień lżejszego treningu ale nie ścinaj obciążeń o połowę

daj 70-80% tego co było przed chorobą i powinno być ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 171
witam.
Czy po ćwiczeniach na siłowni mogę jeszcze poćwiczyć na worku czy będzie to zbyt męczące dla mięśni?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FBW dla początkującego:

Następny temat

Pytanie, proszę o pomoc.

Spalanie
Polecane artykuły