Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TUTAJ zadajemy pojedyncze pytania - część 4.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 194453

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 202 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2273
Pytanie czysto teoretyczne. Jak wiadomo wiele osob je 3-4 posilki w ciagu dnia i wychodzi im to tez na dobre. A jak np ja jem co 3 godziny w sumie 6 posilkow to gdy naprzyklad w jednym posilku upcham te 2 posilki i nastepny zjem dopiero za 6h to czy wyjdzie mi na to samo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 774
No własnie,

podłączę się. Czy mogę np. śniadane i II śniadanie jeść w jednym posiłku? Czy wchłanialność BTW będzie taka sama jakbym robił to na 2 posiłki

ps. odpowiedzice mi na wczesniejsze pytanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 184 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10814
mozesz, ale to nie znaczy ze bedzie lepiej niz 2 oddzielne posilki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 202 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2273
No że moge to nikt mi nie zabroni i 1 posilku dziennie jesc ale dlaczego lepiej? Jakies argumenty? Bo nawet było żeby nie jesc caly dzien dopiero od 19 czy jakos tak. MAWASHI cos takiego testował juz nie pamietam w jakim temacie i wyszło mu to pozytywnie.

Zmieniony przez - mks123 w dniu 2011-04-14 21:37:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9
@bubba89 - to nie jest takie łatwe. Mogę jeść i jeść, a i tak waga stoi w miejscu. Czytałem, że takie osoby to ektomorficy. Może wiesz coś więcej na ten temat. Nie wiem co jeść, żeby masa wzrosła co najmniej o 5kg :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6842 Napisanych postów 62863 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784582
mks123

im więcej posiłków a mniejszych tym lepiej organizm też ma jakieś limity pokarmu, który może przyjąć na raz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 359 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2837
leonidas
Jeżeli w ciągu dnia zjesz 4 paczki ryżu, 0,5kg kurczaka, 250g twarogu chudego, wypijesz do tego 50ml oliwy z oliwek, 20gram orzechów i 6 jajek dzieląc to na 5 posiłków to możesz być mega hard ektomorfikiem z tasiemcem a i tak do***iesz na tym mase.

Być na masie to nie znaczy jesć 2 kromeczki chleba wiecej na kolacje. To znaczy wpierniczać porcje odżywczego jedzenia i to co 2-3h.

Zmieniony przez - bubba89 w dniu 2011-04-14 23:29:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 148 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3659
czemu w p&p daje się wszystkie mięśnie nóg do pull skoro:
czworogłowe i m.łydek wyciskają (push-wyciskanie)
w pull - podciąganie, przyciąganie - powinny zostać dwugłowe i piszczelowe
mogę tak rozdzielić jak napisałem? jeśli nie to dlaczego?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 65 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 610
Szybkie pytanie: warto stosować progresje ilości powtórzeń ale w nietypowy sposób czyli np. 12,12,10,10 czy lepiej aby była to typowa piramida (12,10,8,6) jednak?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 145 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1737
Chciałbym zasięgnąc porady.
Czy warto sięgnąć po Push-Pull-Legs w wersji exclusive?
Mój staż to 3 lata ostatnio wykonuje plan góra/dół 4x w tyg a wcześniej normalny Push-Pull-Legs
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FBW dla początkującego:

Następny temat

Pytanie, proszę o pomoc.

Spalanie
Polecane artykuły