Szacuny
0
Napisanych postów
342
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2929
Ostatnio zaobserwowałem dziwną rzecz:
Robiłem cykl hst i co tydzień na czczo ważyłem sie. Po pierwszym tygodniu 3 mikrocyklu ważyłem 67,8kg. W kolejnym tygodniu z powodu braku czasu odpuściłem sobie 1 trening i nie do końca trzymałem diete. Pod koniec tygodnia waga pokazała 67,7kg.
W następnym tygodniu już nie odpuściłem żadnego treningu, wręcz przeciwnie - cwiczyłem hardkorowo na każdym z nich i dieta też była trzymana. Pod koniec tygodnia było 68,4kg
Czy to możliwe że aż taka różnica wystąpiłaprzez jeden odpuszczony trening i troche nie trzymaną dietę?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam mam pytanie mój plan treningowy na brzuch wygląda tak;
- Skłony na ławce rzymskiej z obciążeniem 6 s
- dociąganie kolan na drążku 4s
dodam że brzuch robię 3x w tygodniu i mam pytanie czy w dociąganiu kolan na drążku dodać obciążenie?Proszę o odpowiedż:)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
alfonso
no niestety otłuszczenie klatki piersiowej jest dość częste jednak aby sytuacja się poprawiła musisz ogólnie zmniejszyć poziom tłuszczu w ciele , miejscowo jest ciężko tak efekt uzyskać
wydaje mi się, że w Twoim przypadku 5 treningów to za duże obciążenie zwłaszcza, że masz jeszcze mt
Szacuny
32
Napisanych postów
9627
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
44430
Siemka, mam pytanie jak często wykonywać ćwiczenia na rotatory barków? Na razie ćwiczę w domu, mam dostęp do malutkiego gryfu (ok 1,5kg) i jak to rozłożyć? 3 x w tygodniu w dni nie treningowe (trening: split "partia 2 x tydzień") w 4 seriach x 30 powtórzeń? Stosuje także od niedawna po 1 serii w rozgrzewce na każdym treningu.
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
rion a co powiesz na takie coś? planuję trenować treningiem podwójnie dzielonym. Mój tydzień wyglądałby tak:
pn wt sr czw pt sob nd
b1 a2 mt - mt b2 a1
gdzie A to zestaw klatka+barki+triceps B to zestaw nogi+plecy+biceps
1 to wersja lekka zestawu
2 to wersja ciężka zestawu
Wg. mnie to najlepsze połączenie siłowni z mt, ale zależy mi na twojej opinii.
Z góry dzięki
Zmieniony przez - Alfonso35 w dniu 2011-03-27 20:29:04
Zmieniony przez - Alfonso35 w dniu 2011-03-27 20:29:52
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.