Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Może i głupie pytanie ,ale ostatnio dużo czytałem o wyciskaniu na klatkę i parę razy zachaczyłem o tekst mówiący ,że nie wolno przy wyciskaniu opuszczać sztangi do samej klatki bo można się nabawić kontuzji barków....Wczoraj spróbowałem zrobić sobie wyciskanie tylko uginając ręce do kąta prostego między ramieniem a przedramieniem ,a potem do pełnego wyprostu....Machnąłem tak 130 z 5 razy?? Czy można takie coś nazwać pełnoprawnym wyciskiem?? Niby nie odczułem różnicy w pompie
Szacuny
1
Napisanych postów
133
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3102
Ja akurat jak zaczelem cwiczyc duzo rzeczy nie lubiilem ale zaczelem to zmieniac i powiem ci ze dalo mi to bardzo duzo wiec nawet do poprawy kondycji bym sobie poskakal na skakance w twoim wypadku.
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3391
Panowie naukę podciągania bardzo szerokim nachwytem chcę rozpoczać od zwykłego opuszczania się. Podstawię sobie ławeczke pod drążek i bede opuszczał się 5sek w dół. Chcę tak robić 3 serie po 10 powt. Mam pytanie czy najlepiej uczyć się od razu z obciążeniem przymocowanym do pasa czy ciężar ciała wystarczy?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
czy robic mniej czy wiecej powtorzeni serii ? Zalezy mi na masie bo waze 75kg przy 183cm wzrostu...
Na silowni mowia zeby cwiczyc wiecej seri to urosne a na forum odwrotnei...to jak to wkoncu jest?
Szacuny
1
Napisanych postów
133
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3102
Rion pytanko do Ciebie. Czytalem i duzo slyszalem o aerobach. Teraz juz niedlugo bd robic trening na rzezba oczywiscie dieta itp jest nie wiem tylko czy aeroby robic w dni nietreningowe czy zaraz po treningu normalnym.
Moj trening to:
Pn-Klatka,Triceps Wt-Plecy, Bicepsc
Sroda- wolne
Czw-Barki, Przedramie
Pt-Nogi