Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
w wycisku na skosie dodatnim chyba najbardziej optymalnym miejscem jest połowa odloegłości między sutkami a obojczykiem, jednak to nie jest reguła i odsunięcia od tego miejsca są dozwolone
a jak ćwiczenie będziesz wykonywać poprawnie technicznie to nic Ci nie grozi
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
14
Witam,jest to mój pierwszy post na forum ; )
Mam pytanie, w poniedziałek było święto i miałem zamkniętą siłownie więc stwierdziłem że w tym tygodniu będę ćwiczył we wt-czw-sob a od nowego tygodnia normalnie pn-śr-pt.
Mój problem jest taki że w sobote i niedziele mam zamkniętą siłownie o czym nie wiedziałem , odbiłem się dzisiaj od drzwi,sfrustrowany że nie wykonam treningu,nie wiem co mam zrobić, ćwiczę treningiem 5x5 Bill Star z kalkulatorem,dzisiaj powinienem podnosić rekordy..a od poniedziałku kończyć na nich,mam olać to i ćwiczyć dalej od poniedziałku tak jakby nic sie nie stało czy jakoś ten trening odrobić ? Nie mam zielonego pojęcia i proszę o pomoc.
Szacuny
1
Napisanych postów
90
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1047
Witam. Chciałem zapytać się czy supimacja nadgarstków musi być w moim planie? (split na masę). Czy jest to ćwiczenie podstawowe czy moge zamienić je na coś innego co moim zdaniem bardziej mnie pompuje?