Szacuny
13
Napisanych postów
861
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17405
mam problem, od kąd cwicze to nogi są u mnie najlepsze, znaczy najwięcej ursły, najwięcej poszla siła w porównaniu do początkowego stanu. Są już za duże, akutalnie będe redukować więc troche tłuszczu zejdzie, ale wizja sylwetki idealnej dla mnie to ze smuklymi udami, a moje uda są masywne jak u trola. Niedługo postaram się wrzucić zdjęcie.
Powiedzcie co robić by to jakoś nie rosło bardzo, chcialbym miec z 65-70 w udzie, a mam więcej. Dodam, że nie sam tłuszcz, mięsnie są twarde, tylko mniej widoczne, ale będą widoczne po redukcji,
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
15
Ja mam pytanie:
Potrzebuje treningu, który pomoże mi osiągnąc jak największą ilość podciągnięć na drążku nachwytem, jak najlepszy czas na 1000m oraz na 100 albo 60 m.
Pytanie: jaki trening byłby najlepszy?
FBW chyba odpada, skoro to rozwija wszystkie mięsnie a mi najbardziej zalezy na nogach, oraz z tego co mi sie wydaje na bicepsach i plecach (one sa chyba najbardziej wykorzystywane do podciagania się na drążku).
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
nick23
wcześnie zaczynasz redukcję ale śmiało możesz zainwestować kasę w dobre jedzenie ewentualnie aminokwasy, spalacz odpuść,, powoli obetnij węglowodany w diecie ale nie gwałtownie po trochu , jeśli nie pójdzie w dół możesz dołożyć trochę cardio
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Leon86
trening siłowy nie pomoże Ci poprawić wyników w bieganiu , tutaj po prostu musisz trenować biegi innego wyjścia nie ma na kiedy musisz poprawić wyniki ?
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19
Czesc. Wykonuje trening domatora urozmaicony o 6 weidera oraz bieganie po schodach w 10 pietrowcu. Chcialbym spytac o dobor odzywek w celu jak najwiekszego przyrostu masy miesniowej, przez marzec zamierzam wykonywac tylko trening domowy natomiast puzniej dolaczyc do niego basen i silownie. Pytanie jest o tyle skomplikowane ze przez 4 miesiace chcialbym nabrac na masie w jak najlepszy sposob.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
229
Witam,
od dwóch miesięcy trenuje na siłowni i nie mam tak naprawdę zielonego pojęcia co robić. Mogę opisać swój trening jako ogólnorozwojowy, adaptacja. Wcześniej przez 6 lat dosyć poważnie trenowałem biegi średnie, więc wysiłek fizyczny nie jest mi obcy. Na dzień dzisiejszy chciałbym zwiększyć swoją masę mięśniową i siłę, ale brakuje mi rozpiski z prawdziwego zdarzenia. Prosiłbym o pomoc.