Szacuny
0
Napisanych postów
292
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1134
grecja - nogi po południu puchną każdemu, więc się nie przejmuj:) dlatego np. do biegania się kupuję numer większy buta (przykładowo).
aeroby to masz bieganie, rower, skakanka. Bardzo ważna jest może najważniejsza dieta + spalacze (?)
zabiel17 około 4-8tyg. zobaczysz jak się będziesz czuł
Witcher666
1. nie polecam biegania po tr. siłowym, ja dla przykładu nie dam rady dobrze biegać:)
2. od krety jest przerwa mniej więcej tyle ile ją brałem, przyjmuję się średnio 6-8tyg. moim zdaniem tydzień przerwy i możesz robić rzeźbę, ale się dokładnie nie znam:D
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Witcher666
jak jesteś po treningu i masz mikrouszkodzenia to trening biegowy zawsze będzie gorszy, jeśli zależy Ci na bieganiu to zmniejsz intensywność martwego ciągu, kwestia druga to ile robisz martwy ciag może od niedawna i mięśnie muszą się przyzwyczaić
Jak po cyklu na krecie przejdziesz na trening redukcyjny dość szybko moga polecieć obwody bo zejdzie zmagazynowana w mięśniach woda
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
Raskus
rozpiętki nie nadają się zbytnio jako ćwiczenie podstawowe w treningu całościowym, a tak na marginesie aby pobudzić mięśnie zębate do wzrostu są im dedykowane ćwiczenia
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
jak dla mnie pierwsze ćwiczenie dyskwalifikuje cały trening barków, nie używam w ogóle dwóch ćwiczeń wyciskania zza karku i podciągania wzdłuż tułowia, chyba że jakiegoś z zamienników
załóż temat albo wyślij do mnie PM to cos pomyślimy
Szacuny
13
Napisanych postów
1129
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5742
http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka.asp patrząc po atlasie to głównie jest opisane że w rozpiętkach działają zębate.
Także kolejne pytanie jakie te ćwiczenia są dedykowane bo nie skumałem chyba?
Tak czy siak nie bedę traktować jako podstawowe, robię je na końcu jako ćwiczenie rozciagające dodatkowo.