Szacuny
1
Napisanych postów
87
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1203
Witam moje pytanie jest nastepujace :
Jaki bd efekt jak po każdym treninugu siłowym pójde na rowerek na 10/15 min lub pobiegac na bieżnie 10/15 min .Ma to jakis sens czy nie bd żadnych efektow?
Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Mobies
Jaki cel tego biegania?
Ogólnie chyha podkręcisz metabolizm-na pewno wyjdzie na zdrowie.Ale jakąś osłonę przed katabolizmem bym wziął
Meydey
Wracasz po jakiejś przerwie?
Myślę że od 2-4 tyg w zależności od długości przerwy
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2010-11-26 15:36:03
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
6
Napisanych postów
1793
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11645
Mobies - Jeśli jesteś w trakcie redukcji to będzie to dobre rozwiązanie oprócz aerobów w dni nietreningowe. Jako zabezpieczenie przez katabolizmem przede wszystkim warto pomyśleć o aminokwasach rozgałęzionych (BCAA).
Jeśli jesteś w trakcie masowania, jak większość teraz (bilans kcal na +) to nie zredukujesz tłuszczu.
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
344
Witam.
We wrześniu na meczu naderwałem więzadło lekko poboczne u prawej nogi i uszkodziłem torebkę stawową.Zrobiłem 3 mies przerwy wg.zaleceń lekarza.I teraz mam zaczać ćwiczyć tzn.musze odbudować mięsieć bo mam zanik mięśnia.Wiec mogłby mi kots rozpisac cwiczenia na nogi ilośc seri i powtorzeń i ile razy w tyg je ćwiczyc i jakimi ciezarami??? prosze o odpowiedzi:).
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
Pierwszy cykl na kreatynie, mono
Staz: rok
Cel: siła + 2-3kg masy wskazane
Priorytet: barki, klata + jednoczesnie robiona wytrzymalosc
Preferowany trening: typowo silowy (+ masowy) oparty na zlozonych cwiczeniach, np. plan Marka Rippetoe.
Dieta: jest, masowa zbilansowana
Jak myslicie czy moge troche przymasowac przez 5-6 tygodni cyklu i jednoczesnie wzmocnic wytrzymalosc? Cykl tak krotko bo po nowym roku wracam do treningow muay thai. Jakies wskazowki?