Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
hmm ok, a czy wg. ciebie odwodzenie nogi w tył (oraz na zewnątrz i do wewnątrz) to dobre ćwiczenia? swojego czasu jak się chodziło na karate to bardzo mi się podobało te kopnięcie:
tam noga najpierw idzie w górę, a potem się cofa. Niestety u mnie z siłą tego kopnięcia było mizernie ;/
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
0
Napisanych postów
202
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2273
Witam! Pytałem się juz raz o to ale chyba nie dokładnie opisałem problem więc
Zacząłem juz split ale nie podoba mi sie rozpiska moja na klatke mianowicie problem leży w psychice bo chce się łapać za ciężary którymi ćwiczyłem na ostatnim cyklu przed przerwą i przed schudnięciem ~5kg na budowie itd. i wychodzi na to że np łapie się za 100 kg i zamiast zrobić pełną serie to robię 1-2 powtórzenia i nie mam siły, chciałbym okresowo powiedzmy do wrzesnia przejsc na hantle az wróce do pełnej formy i robić zamiast
Szacuny
0
Napisanych postów
244
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6290
Prostowniki czułem teraz ale nie tak mocno , ale czułem ;d . naprężęnie ostre tak jakby wszystkie mięśnie pleców pracowały . tył uda czułem ;] .
No i lecę treningiem bez rekawiczkiem , aby przedramie urosło chodź trochę.
sog jeśli wejdzie ;)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
mks123
budowanie siły nie jest procesem ekspresowym tutaj liczy się regularne dokładanie na sztangę, jak miałeś cykl redukcyjny i siła znacznie poleciała to znaczy, że źle przeprowadziłeś redukcję
tutaj musisz zaniżyć znów ciężary jeśli wracasz po redukcji/przerwie i regularnie doładać ciężaru, jak wskoczysz na ciężary sprzed redukcji szybko się spalisz i staniesz z wynikami
nie wiem dlaczego Ci tak zależy na sile w wyciskaniu ?
Szacuny
0
Napisanych postów
202
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2273
To nie była redukcja zamierzona bo takowej nie potrzebuje (ekto)(poszedłem do pracy i opuszczałem treningi i posiłki) a cykl był typowo masowy więc powiem tak 2-3 treningi juz próbowałem robić ciężarami z cyklu jeżeli teraz przemogę się i zaniżę te ciężary będzie ok?
Dlaczego zależy mi na sile w wyicksnaiu? Hmm szczerze mówiąc psychika... im więcej ciężaru na sztandze tym lepiej się czuje
Wiadomo "budowanie siły nie jest procesem ekspresowym..." ale odbudowanie siły ,odrobienie mięśnia przychodzi znacznie łatwiej.