Szacuny
4064
Napisanych postów
45443
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
348507
Nie-jest to podstawowe ćw. przenoszące całe ciało w przestrzeni-a takich ćw. jest mało.
Póki co zostaw ten wyciąg na końcu-szerokim chwytem.
Na drążek musisz znaleźć patent.
Zmieniony przez - ronie220 w dniu 2010-10-21 20:14:42
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
95
okej, dzięki wielkie za pomoc ;)
siłka znajduje sie na piętrze więc będę sie starał podciągać chwytając za podłoge nad schodami :D zobaczymy co z tego będzie
Zmieniony przez - sabotage94 w dniu 2010-10-21 20:27:31
Szacuny
9
Napisanych postów
754
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6036
Czy jeżeli zrobienie HSTa zajmuje mi około ~20 minut to robię wszystko dobrze ?? Liczmy ~10 ćwiczeń po 1 seria każde, no to 1 seria minute, tam przerwy itd i wychodzi mniej więcej tyle. Nie licze oczywiście rozgrzewki
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1645
Nie mogę znaleść. Czy unoszenie nóg w leżeniu bokiem bez użycia skośnej ławki (czyli na podłodze) daje jakieś efekty w stosunku do mm. skośnych brzucha? Ułożyłem się dzisiaj na boku z tym, że lekko pod skosem (kąt ostry miedzy podłogą a plecami) i zacząłem z tej pozycji unosić wyprostowane nogi. Bardzo fajnie poczułem skośne mięśnie brzucha już po kilkunastu powtórzeniach. Czy takie ćwiczenie jest odpowiednie, czy nie wpływa negatywnie na kręgosłup?
Dzięki z góry.
Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
25646
Jak radzicie sobie z superseriami? Ogólnie superseria polga na tym, że wykonujemy np. ćwiczenie na biceps, a po nim od razu ćwiczenie na triceps. Po skończonym ćwiczeniu na triceps coś odpoczywamy czy od razu po tricepsie biceps i aż skończymy wszystkie serie? Jak radzicie sobie ze zmianą ciężaru? Wiadomo że to ma być od razu przejśćie ze ćwiczenia z bicepsa na tri. więc zanim się zmini ciezar trochę minie...
Szacuny
14
Napisanych postów
700
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19983
Potrzebuje ćwiczeń na dwugłowy uda przy pomocy tylko wolnych ciężarów(brak maszyn). Przychodzi mi tylko martwy ciąg na prostych nogach ew. uginanie hantli nogami(niezła by była ekwilibrystyka wykonalna??).pzdr.
Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..