Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
booolooo
Na wysokość sutków jest ok z tego względu, że wówczas kąt między tułowiem a kością ramienną jest mniejszy niż 90 stopni co daje bezpieczeństwo stawom barkowym, wyciskanie od kości obojczykowej to też poprawna wersja ale wówczas praca przenosi sie na górne włókna mięśni klatki piersiowej a dokładniej na część objczykową mięśnia piersiowego, zwróć jednak uwagę że wówczas łokcie są idealnie na boki a nie każde barki wytrzymują dłużej takie wyciskanie
wniosek możesz stosować wersję wyciskania od obojczyków ale nie szalej mocno z ciężarem i dbaj o technikę
Szacuny
0
Napisanych postów
292
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1134
futbol sala
evento firma
które lepsze? albo w pon. mogę też kupić jakieś nowe buty tak za 150zł tylko jakie? nike?
21;28 ok to w poniedziałek kupię buty do biegania w sportowym sklepie (mam do wyboru 2 sklepy) - poproszę o specjalne do biegania;) thx za pomoc bo bym w halówkach biegał..
poproszę o porady jakie te buty do biegania kupić? reebok? nike? i w jakich cenach.. proszę o jakieś linki jak mają te buty mniej więcej wyglądać..
Szacuny
1
Napisanych postów
565
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6849
ćwiczę od paru miesięcy w piwnicy i nie mam za bardzo jak sprawdzić ile wynosi mój ciężar maksymalny jaki wycisnę na płaskiej. Można to obliczyć na podstawie ilości powt. innym ciężarem? Np. sztangą 30kg zrobię najwięcej 30 powtórzeń (na początku robiłem max 15 :D)- da się na podstawie tego coś wyliczyć?
Kurczak ryż i kreatyna zrobią z ciebie sk***ysyna.
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
841
rion10, wrzucam zdjęcie całego ciała. Tylko o plecach zapomniałem. Niezbyt szeroki jestem, ale tyle co na drążku wyćwiczyłem to trochę jest dobrą pozycję przyjmę, heh.
Może gdybym był węższy w pasie, to bym jakoś wyglądał, ale jestem decha na całej linii. Nie wiem, czy to kwestia ramion i pleców, czy po prostu masy ciała...
Zmieniony przez - pawelppk w dniu 2011-05-28 01:00:52