Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
714
Witam, mam krótkie pytanie. czy w treningu Bill Star 5x5 mogę zamienić wyciskanie sztangi na wyciskanie sztangielek? wszystko przez to, ze mam w domu siłownie i mało sprzętu.
Jeśli spędzasz zbyt wiele czasu myśląc o czymś, nigdy tego nie dokonasz.
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
714
chodzi o to, że nie mam stojaków. Gdy sobie ustawiam na ławce wysoko pod przysiady, później muszę zmieniać pod wyciskanie.(wyjmowanie, przekręcanie, wkręcanie śruby, zdejmowanie gryfu itp.) w dodatku muszę oczywiście zmieniać obciążenia. Po za tym, że to jest uciążliwe trwa to ponad 5 minut i to nie jest za bardzo wskazane przy tym planie przerwy do max4 min.
Szacuny
97
Napisanych postów
23860
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
147326
polman
no właśnie jak rion , tylko wtedy odrazu mi sie przychodzi myśl że wtedy sens traci ogólny sens tego programu, ja bym został przy sztandze jezeli jest mozliwosc , naucz sie szybciej zmiany wyrabiac.
Szacuny
0
Napisanych postów
96
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
714
wyciskanie sztangielek bardzo by mi ułatwiło bo naprawdę wkurza mnie ta zmiana ustawienia z przysiadu pod wyciskanie sztangi. najlepszym rozwiązaniem byłoby kupić stojaki ale no wiecie one kosztują.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6842
Napisanych postów
62863
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784582
polman
dopóki możesz progresować na hantlach nie ma przeciwwskazań tylko jak Ci się progres na hantlach skończy to musisz pomyśleć o jakimś zastępczym rozwiązaniu